2020-04-05 07:21

Tânără însărcinată din Iaşi, găsită moartă într-un lan de porumb, la o săptămână după ce a dispărut

 |  17:19
Tânără însărcinată din Iaşi, găsită moartă într-un lan de porumb, la o săptămână după ce a dispărut

O tânără însărcinată, în vârstă de 17 ani, dintr-o comunăieşeană, a fost găsită moartă într-un lan de porumb, la o săptămână după ce adispărut de acasă, medicii legişti stabilind că moartea fetei a fost provocatăde un edem pulmonar acut, pe trupul acesteia neexistând urme de violenţă.

Potrivit inspectorului principal Nicolae Miron din cadrulInspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Iaşi, tânăra, din satul Soci,comuna Mirosloveşti, a dispărut de acasă în 3 iulie, iar cadavrul fetei, intratîn putrefacţie, a fost descoperit la sfârşitul săptămânii trecute de către unbărbat care a anunţat Poliţia. Oamenii legii ajunşi la faţa locului audescoperit trupul tinerei la marginea unui lan de porumb.

Familia tinerei afirmă că fata a plecat de acasă spunândcă merge la discotecă împreună cu prietenul ei, tatăl fetei menţionând că înziua următoare a mers la domiciliul băiatului, care i-ar fi spus că nu seîntâlnise cu aceasta.

De asemenea, părinţii au afirmat că tânăra, elevă înclasa a X-a la Liceul din Mirosloveşti, era însărcinată în luna a treia. Eisusţin că tânăra a fost omorâtă, întrucât nu avea cum să ajungă în lanul deporumb. "A fost omorâtă. Nu avea ce să caute singură în acel loc. Nu vremdecât sa aflăm adevărul. Cine ar fi putut să ne omoare copilul? Avea asupra sao poşetă, bani şi acte, dar nu am gasit nimic", a spus mama adolescentei.

Inspectorul principal din cadrul Inspectoratului dePoliţie al Judeţului (IPJ) Iaşi, Nicolae Miron, a precizat că rezultatulnecropsiei arată că nu există urme de violenţă pe trupul fetei, moarteaacesteia fiind provocată de un edem pulmonar acut.

Nicolae Miron a precizat că se fac în continuarecercetări pentru a stabili împrejurările în care cadavrul tinerei a ajuns înlanul de porumb.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638936-03-18Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine