2020-04-06 16:17

Tatăl Mădălinei Manole este audiat de procurori în cazul sinuciderii artistei

 |  11:59
Tatăl Mădălinei Manole este audiat de procurori în cazul sinuciderii artistei

Tatăl Mădălinei Manoleeste audiat, joi, la sediul Poliţiei Capitalei, de un procuror de la ParchetulTribunalului Bucureşti, în cazul sinuciderii artistei, au declarat sursejudiciare.

Potrivit surselorcitate, avocatul părinţilor Mădălinei Manole s-a prezentat, joi dimineaţă, laParchetul Tribunalului Bucureşti, de unde a fost trimis către sediul PoliţieiCapitalei, loc stabilit pentru audierea tatălui artistei în legătură cucircumstanţele în care fiica acestuia s-a sinucis.

Sursele citate auprecizat că audierea tatălui Mădălinei Manole este singurul act proceduralpentru ziua de joi, urmând ca pe viitorsă fie audiată şi persoana care i-ar fi vândut prietenei Mădălinei Manolefuradan , substanţa cu care artista s-a sinucis.

Părinţii MădălineiManole s-au adresat unui avocat şi în care cântăreaţaa locuit împreună cu soţul ei, Petru Mircea, informează Pro TV.

"Dânşii au spuscă sunt în măsură să-şi vadă şi să-şi crească nepotul de acum încolo. Părinţiiau spus foarte clar că toate bunurile, tot ce este la Mădălina, tot imperiulMădălina Manole este făcut de ea înainte de căsătorie", a declaratBeatrice Comăniceanu, citată de .

Decizia părinţilorMădălinei Manole vine ca urmare a faptului că aceştia îl consideră pe soţulartistei responsabil moral pentru moartea ei. Potrivit părinţilor, faptul căPetru Mircea nu a dus-o la psiholog, în condiţiile în care Mădălina Manole eratot mai deprimată, îi determină acum să acţioneze. Ei sunt supăraţi şi pefaptul că bărbatul ar fi apelat la un presupus vraci ca să o trateze pecântăreaţă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638936-07-11Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine