2020-02-21 18:08

Thomas Beatie, primul bărbat din lume care a născut, participă luni la emisiunea Happy Hour

 |  16:23
Thomas Beatie, primul bărbat din lume care a născut, participă luni la emisiunea Happy Hour

ThomasBeatie, primul bărbat din lume care a născut, va participa luni la "HappyHour", în prima ediţie din noul sezon al emisiunii, difuzată la Pro Tv dela ora 17.45, informează postul de televiziune.

Pe30 august, "Happy Hour" intră în cel de-al treilea an de existenţă.Cu acelaşi simţ ironic, cu mult chef de muncă şi pus pe dezvăluiri, cuschimbări cât să împrospăteze platoul emisiunii şi cu o transmisie live înformat HD, Cătălin Măruţă şi gaşca lui sunt mai pregătiţi ca niciodată să aflenoi secrete de la vedete. Startul îl va da chiar în prima ediţie povesteaprimului bărbat din lume care a născut. Thomas Beatie, cunoscut drept primulbărbat din lume care a rămas însărcinat, vine în România, în exclusivitatepentru Pro Tv, la invitaţia emisiunii "Happy Hour".

"Primaediţie de după vacanţă a emisiunii «Happy Hour» are un invitat care a făcutsenzaţie pe glob: primul bărbat din lume care a născut, americanul ThomasBeatie", anunţă Cătălin Măruţă. "Bărbat din punct de vedere legal,Thomas s-a născut femeie şi a făcut o operaţie de schimbare a sexului,păstrându-şi totuşi organele reproducătoare interne feminine. Veţi vedea lunila «Happy Hour» un personaj care a lăsat mapamondul cu gura căscată", amai spus vedeta Pro Tv.

Cuo poveste unică în lume, Thomas Beatie adus pe lume trei copii. Luni seara la"Happy Hour" telespectatorii lui Măruţă vor putea afla chiar dinvorbele lui Thomas întâmplarile care i-au marcat existenţa şi i-au schimbatdefinitiv cursul vieţii.

Învârstă de 36 de ani, Thomas Beatie este un bărbat din Statele Unite aleAmericii, care s-a născut, de fapt, femeie. Se numea Tracy Lagondino şi locuiaîn Hawaii, unde chiar a participat la mai multe concursuri de frumuseţe. În2002, Tracy s-a hotărât să facă o operaţie de schimbare de sex şi a devenit,oficial, bărbat. În prezent, el este căsătorit cu Nancy şi locuiesc amândoi înoraşul Bend din Oregon, Statele Unite ale Americii.

ThomasBeatie a intrat în atenţia presei în anul 2008, când informaţia că bărbatuleste însărcinat şi că urmează să dea naştere unui copil a făcut înconjurullumii. Thomas a hotărât să rămână însărcinat deoarece soţia lui, Nancy, asuferit o histerectomie şi nu poate avea copii. Din punct de vedere anatomic,Thomas a putut să rămână însărcinat pentru că şi-a păstrat o parte a aparatuluireproductiv feminin atunci când a făcut operaţia de schimbare de sex.

Astfel,în vara anului 2008, Thomas Beatie a născut-o pe Susan Juliette, primul săucopil. Un an mai târziu, pe 10 iunie 2009, Thomas l-a născut pe cel de-aldoilea copil, un băiat pe nume Austin. Acum, familia lui Thomas Beatie s-amărit din nou. La începutul lunii august, Thomas a dat naştere celui de-altreilea copil, un băieţel.

PentruThomas şi Nancy tot acest drum a însemnat o serie de decizii extrem dedificile. Rudele şi prietenii nu i-au sprijinit, iar mulţi dintre membriifamiliei soţiei lui Thomas sau unii dintre vecinii lor nici măcar nu ştiu căacesta a suferit o operaţie de schimbare de sex. "Faptul că vrei să ai uncopil nu este o dorinţă neapărat a femeilor, ci a fiinţelor umane, îngeneral!", a declarat Beatie pentru presa americană la momentul respectiv.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-12-02Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine