2020-02-17 15:04

Timiş: O femeie însărcinată a murit după ce s-a aruncat din maşina condusă de concubinul ei

 |  11:54
Timiş: O femeie însărcinată a murit după ce s-a aruncat din maşina condusă de concubinul ei

O femeie însărcinată din judeţul Timiş, în vârstă de 30de ani, a murit, miercuri seară, după ce s-a aruncat din maşina în care se aflaîmpreună cu concubinul ei, cu care s-a certat din cauza unor neînţelegeri întrefemeie şi mama bărbatului.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Timiş, MarinelaApostolache, a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX că femeia a sărit dinautoturismul condus de concubinul ei, s-a rostogolit pe spaţiul verde, iar dincauza leziunilor a murit. "O persoană a sesizat aseară (miercuri - n.r.)la 112 faptul că aproape de localitatea Sânandrei o persoană a căzut dinautoturism. La faţa locului au mers poliţişti, care au constatat faptul căMarian P.I., de 34 de ani, a condus un autoturismm din care concubina acestuia,Ana K., de 30 de ani, a sărit, de pe bancheta din spate, pe fondul unor discuţii,şi a căzut pe spaţiul verde din afara părţii carosabile. Femeia adecedat", a spus Marinela Apostolache.

Potrivit sursei citate, femeia a beneficiat de ajutorulmedicilor sosiţi cu o ambulanţă, dar aceştia nu au mai putut să o salveze.

Femeia era gravidă în luna a cincea, iar potrivitprimelor informaţii ea s-ar fi certat cu bărbatul din cauza unor neînţelegericare existau între ea şi mama acestuia.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-08-08Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine