2019-08-23 07:40

Timişoara: Doi tineri în stare gravă după ce casa în care locuiau a explodat

 |  13:43
Timişoara: Doi tineri în stare gravă după ce casa în care locuiau a explodat

Doitineri au ajuns la spital în stare gravă, în noaptea de sâmbătă spre duminică,în urma unei explozii care a avut loc într-o casă din municipiul Timişoara,deflagraţia fiind urmată de un incendiu.

Potrivitpompierilor care au intervenit la faţa locului, din primele cercetări a reieşitcă explozia s-a petrecut în urma unei acumulări de gaze şi a fost urmată de unincendiu.

Conformsursei citate, în urma incidentului, casa aflată pe strada Cloşca, dinTimişoara a fost distrusă în totalitate, iar doi adolescenţi, un băiat şi ofată, au suferit arsuri, fiind transportaţi la Clinica de chirurgie plastică şireparatorie "Casa Austria" din municipiu, scrie Mediafax.

Pompieriiau început o anchetă pentru a afla cauzele exacte ale producerii incendiului.

Ceidoi tineri au fost preluaţi, duminică dimineaţă, de o aeronavă militară,aceştia urmând să ajungă la un spital din Bucureşti.

Potrivitunui comunicat al Ministerului Apărării Naţionale, ministrul Gabriel Oprea aaprobat, duminică, efectuarea unui transport umanitar, pentru salvarea vieţii adouă persoane, cu o aeronavă tip AN-26 echipată MEDEVAC. Pe parcursul zboruluicei doi vor fi asistaţi de o echipă medicală SMURD.

Foto:tion.ro


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638945-11-16Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray