2020-07-04 03:14

Tony Blair, întâmpinat cu ouă şi pantofi la o sesiune de autografe VEZI FILM

 |  19:06
Tony Blair, întâmpinat cu ouă şi pantofi la o sesiune de autografe VEZI FILM

Fostul premier britanic Tony Blair a fost întâmpinat cu proiectilelansate de manifestanţi, sâmbătă, la Dublin, în cadrul unei sesiuni deautografe după lansarea autobiografiei sale, unde apără decizia sa de a implicaMarea Britanie în războiul din Irak, au declarat martori citaţi de AFP.

Martorii nu au fost în măsură săprecizeze tipul de proiectile lansate. Potrivit presei, pantofi şi ouă au vizatmaşina lui Tony Blair la sosirea la o librărie, însă fostul premier nu a fostatins.

Circa 200 de persoane erau reunite sâmbătă dimineaţă în faţa librărieidin centrul capitalei irlandeze, unde avea loc sesiunea de autografe, primadupă publicarea memoriilor lui Tony Blair miercuri.

"Blair a minţit, milioane de persoane au murit", "Trimiteţi-lîn închisoare pentru genocid", se putea citi pe pancarte afişate demanifestanţi, militanţi pacifişti sau propalestinieni.

Manifestanţii, încadraţi de un important dispozitiv de poliţie, auîncercat fără succes să treacă o barieră de securitate.

În autobiografia sa, care figurează deja printre cele mai bine vândute,Tony Blair apără din nou decizia sa de a implica Marea Britanie, în 2003, înrăzboiul din Irak împotriva "tiranului" Saddam Hussein.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638942-04-19Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz