2019-10-15 19:25

Toţi manifestanţii au ajuns în Piaţa Constituţiei, traficul a fost reluat în Piaţa Unirii

 |  14:14
Toţi manifestanţii au ajuns în Piaţa Constituţiei, traficul a fost reluat în Piaţa Unirii

Traficul rutiera fost reluat, în jurul orei 14.00, şi la Piaţa Unirii din Capitală, după cecoloana de manifestanţi a trecut de această zonă şi a ajuns în Piaţa Constituţiei,unde sindicaliştii au autorizaţie de protest până la ora 22.00.

Toţimanifestanţii au ajuns, după prânz, în Piaţa Constituţiei, unde vor protesta petimpul dezbaterii şi votului moţiunii de cenzură.

O parte dintreaceaştia s-a oprit pe traseu pentru a-şi lua mâncare, iar unii sindicalişti aula ei sticle cu băuturi alcoolice.

Comisarul DanielPiştea, de la Brigada de Poliţie Rutieră a Capitalei, a declarat, miercuri, căla ora 14.00 se circula fluent între Piaţa Victoriei şi Piaţa Unirii, rămânândrestricţii pe tronsonul Piaţa Unirii-Piaţa Constituţiei.

Primele coloanede manifestanţi au ajuns în Piaţa Constituţiei în jurul prânzului, unde voraştepta rezultatul votului la moţiunea de cenzură, sindicaliştii avândautorizaţie să protesteze la Palatul Parlamentului până la ora 22.00.

În jurul orei12.00, Bulverdul Unirii a fost închis de poliţiştii rutieri, de la Piaţa Uniriipână la Piaţa Constituţiei, pentru marşul sindicaliştilor.

De la ora 12.00,este restricţionat în totalitate traficul rutier, până în jurul orei 23.00, peunele tronsoane de pe Calea 13 Septembrie, pe Bulevardul Unirii, pe BulevardulNaţiunile Unite, pe Bulevardul Libertăţii, pe strada Izvor şi pe strada B.P.Haşdeu. Accesul riveranilor va fi permis pe Strada Uranus şi pe Calea 13Septembrie.

Peste 30.000 desindicalişti protestează, la ora transmiterii acestei ştiri, în faţa PalatulParlamentului, unde se dezbate moţiunea de cenzură.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638946-03-12Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray