2020-08-05 13:27

Tragedie în Spania: Cinci români morţi într-un accident rutier

 |  17:51
Tragedie în Spania: Cinci români morţi într-un accident rutier

Un grav accident de circulaţie s-a petrecut în Spania. Cinci români au murit, iar alţi trei au fost răniţi, duminică, produs în apropiere de Figueres, informează cotidianul EL Pais în ediţia electronică de luni.

Potrivit sursei citate, primarul localităţii Figueres, Santi Vila, a solicitat autorităţilor spaniole corectarea sensului giratoriu de pe şoseaua N-II, situat la intrarea în localitate. Accidentul s-a produs duminică seară, la sensul giratoriu situat la kilometrul 754 al şoselei N-II. O furgonetă înmatriculată în judeţul Caraş-Severin, la bordul căreia se aflau 8 persoane, a efectuat o depăşire şi, potrivit cotidianului citat, din motive necunoscute nu a revenit pe banda sa de mers, ciocnindu-se frontal cu un alt autoturism. Furgoneta se afla în drum spre România iar toţi cei opt pasageri sunt cetăţeni români, potrivit anchetatorilor. Cinci dintre aceştia au murit, iar ceilalţi trei au fost răniţi, unul fiind în stare gravă şi suferind mai multe traumatisme.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 639554-05-25Parerea ta...

DORU
21 Feb 2012

microbuzul din imagine nu este cel implicat in accident si nu s-a ciocnit cu un alt autoturism, s-a ciocnit cu un camion (tir). pesoana grav ranita este unchiul meu si unul dintre cei doi soferi al microbuzului, care se afla in partea dreapta. cel ce conducea ,din pacate a murit.
PETRONELA PADURARU
25 Feb 2012

sincere condoleante fam toma si fam celor decedati au avut o moarte prea crunta si va rog din suflet nu mai faceti speculatii care nu sant adevarate dumnezeu stie ce sa antamplat e pacat mare noi al cunoastem pe soferu furgonetei nea adus pe mine si pe baiatu meu si pe sotu meu an spania daca el a fost vinovat plateste deja si daca nu soferu tirului sa nu mai aiba liniste si nici sa nu mai dorma linistit cu capu pe perna dumnezeu sa le dea putere la toti sa depaseasca necazu ce a venit asupra lor santem alaturi de fam toma cu gandu si cu sufletul petronela si sandu din casetas spania dumnezeu sai odihneasca an pace
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz