2020-02-28 12:28

Traian Băsescu participă la Ziua Marinei, în portul Constanţa

 |  10:19
Traian Băsescu participă la Ziua Marinei, în portul Constanţa

Sărbătoare mare la malul Mării Negre,duminică, de Ziua Marinei. Turiştii depe litoral vor avea parte de un spectacol cu fanfară şi demonstraţii militare.La Constanţa a ajuns preşedintele, Traian Băsescu şi Gabriel Oprea, ministrulApărării sunt aşteptaţi şi premierul Emil Boc şi ministrul Turismului, ElenaUdrea, transmite Realitatea.net.

La malul măriiau început ceremoniile dedicate Zilei Marinei. Şeful statului, Traian Băsescu afost întâmpinat cu onorul militare.

1.000 de oamenis-au pregătit pentru spectacol pe apă şi uscat. Nu va lipsi nici zeulNeptun. Scafandrii vor oferi un spectacol deosebit în care vor simula adevăratelupte. Sunt aşteptaţi 15.000 de oameni să participe la spectacole. Din păcateorganizarea lasă de dorit pentru că turiştii nu prea pot să vadă spectacolulpentru că nu a fost amenajat un spaţiu pentru ei. Ca în fiecare an pentruoficialităţile au avut la dispoziţie un spaţiu frumos amenajat, dar spectatoriiau fost uitaţiSunt aşteptaţi să sosească pe lângă Traian Băsescu şi Gabriel Oprea, Emil Bocşi Elena Udrea. Se pare că primul ministru şi ministrul Turismului nu auconfirmat că vor fi prezenţila manifestări. La ceremonie au sosit şi altepersonalităţi precum George Maior, Cătălin Predoiu şi Radu Berceanu.

Traian Băsescua fost întâmpinat cu garda de onoare şi cu muzică militară. Până la ora12.00, Traian Băsescu va fi prezent la Constanţaşi va lua parte la manifestările militare dar şi religioase date în memoriaeroilor marinari.

În acest an,din cauza crizei nu vor fi concerte ca în fiecare an şi nici focuri de artificii.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-06-23Parerea ta...

VLAD.ADRIAN
16 Aug 2010

Implicarea ministrului turismului doamna Udrea este categorica si pentru asta merita tot respectul!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine