2020-02-28 15:06

Trei români, reţinuţi în Franţa pentru răpirea şi violarea unei turiste la Cannes

 |  12:08
Trei români, reţinuţi în Franţa pentru răpirea şi violarea unei turiste la Cannes

Trei tineri români au fost reţinuţi în Franţa, fiindacuzaţi că au răpit două turiste care făceau autostopul pe Riviera franceză,iar pe una dintre ele au violat-o, relatează portalul maville.com.

Cele două femei, o americană şi o franţuzoaică, au fostrăpite în noaptea de joi spre vineri la Cannes, unde făceau autostopul în faţaunui club de noapte.

Ele au fost terorizate de cei trei români în maşinacărora s-au urcat, însă una dintre cele două femei a reuşit să scape la LaGaude. Cea de-a doua a fost însă lovită şi violată, după care a fostabandonată, vineri dimineaţă, pe marginea şoselei, între Le Muy şi Draguignan.

Agresorii au fost reţinuţi după numai câteva ore, în urmaunei anchete declanşate de jandarmeria din Grasse şi poliţia municipală dinCannes.

"Tânăra americană a reuşit să scape din mâinilerăpitorilor", a declarat căpitanul Daniel Chazalon, coordonatorulanchetei, adăugând că femeia a reuşit să alerteze forţele de ordine, care i-aulocalizat pe agresori vineri dimineaţă, când aceştia au retras bani folosindcardul de credit al victimei.

"Victimele i-au recunoscut formal pe cei trei,români cu vârste de 16, 17 şi 19 ani, care nu au domiciliu stabil, dar se aflăcu regularitate în zona Cannes", a precizat Chazalon, afirmând că tineriise află în arest şi urmează să fie deferiţi Parchetului din Grasse.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-06-23Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine