2020-02-24 08:32

Trei turişti au murit înecaţi, în acest week-end, pe litoral

 |  13:00
Trei turişti au murit înecaţi, în acest week-end, pe litoral

Trei turişti au murit înecaţi, în acest week-end, pelitoral, doi dintre ei în staţiunea Eforie, iar al treilea la Vama Veche.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului dePoliţie al Judeţului Constanţa, inspectorul Radu Croitoru, prima victimă a fostdescoperită duminică dimineaţă, la Vama Veche, după ce a fost scoasă de valurila mal, în dreptul unei terase.

Poliţiştii au stabilit că tânărul, în vârstă de 21 deani, din Ploieşti, intrase să facă o baie în mare în noaptea de sâmbătă spreduminică.

Al doilea turist a murit la Eforie, duminică seară, încondiţii similare. Bărbatul, în vârstă de 32 de ani, a intrat în mare împreunăcu un prieten, dar la un moment dat, deşi nu se afla într-o zonă cu apă adâncă,a dispărut sub valuri, fiind găsit mai târziu înecat.

Tot în Eforie, a murit înecat, în piscina unui hotel, şiun bărbat din Bucureşti, în vârstă de 44 de ani. Deşi a fost scos repede dinapă de către prieteni şi a fost supus manevrelor de resuscitare, el nu a maiputut fi salvat.

Cadavrele celor trei bărbaţi au fost transportate lamorgă pentru efectuarea necropsiilor şi stabilirea cu exactitate a cauzelordeceselor.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-01-23Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine