2019-10-16 05:08

Udrea: PDL va vota Legea pensiilor în Parlament în forma cerută de preşedintele Băsescu

 |  15:24

MinistrulDezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, a declarat, vineri, în timpulunei vizite în judeţul Covasna, că PDL a decis să susţină propunerea preşedinteluiTraian Băsescu de stabilire la 63 de ani a vârstei de pensionare pentru femeişi să voteze legea în Parlament în forma cerută.

"Eucred că este o decizie care mulţumeşte foarte mulţi oameni, cred că a adusbucurie în rândul femeilor. Femeile au şi o datorie şi o muncă în plus înfamilie şi atunci cu siguranţă că vor fi mulţumite de o vârstă de pensionaremai mică de cea a bărbaţilor. PDL a decis că va susţine propunereapreşedintelui, ne vom mobiliza şi vom vota această lege în forma cerută",a declarat Elena Udrea.

Întrebatădacă această decizie nu contravine votului iniţial dat de PDL la Legeapensiilor, Elena Udrea a declarat că important pentru oamenii politici este săia deciziile corecte, chiar dacă acestea se mai schimbă pe parcurs.

MinistrulElena Udrea afirmă, referitor la Legea pensiilor, că este important ca, până laurmă, oamenii politici să ia deciziile corecte, chiar dacă uneori "acestedecizii se mai schimbă pe parcurs", iar dacă soluţia "mulţumeşte maimult oamenii" nu vede de ce nu s-ar merge pe această variantă.

"Pânăla urmă, important e pentru oamenii politici să poată să ia deciziile corecte,chiar dacă uneori să zicem că aceste decizii se mai schimbă pe parcurs. N-aşvrea să spun un proverb care spune că numai în anumite situaţii oamenii suntîncăpăţânaţi sau mergi până la capăt pe drumul pe care ţi l-ai propus. Până laurmă, dacă este o soluţie care mulţumeşte mai mult oamenii, de ce să nu mergempe această variantă?!", a adăugat secretarul executiv al PDL.

Udreaa menţionat că mai mulţi membri PDL au fost de la început pentru variantapensionării femeilor la 63 de ani.

Totodată,Elena Udrea s-a declarat convinsă că propunerea preşedintelui Băsescu deschimbare a vârstei de pensionare nu a fost generată de teama acestuia de a fisuspendat din funcţie.

"Toţide aici îl cunoaştem pe Traian Băsescu. Crede cineva că s-ar fi putut teme desuspendare?! Să fim serioşi. La câte bătălii politice a dus şi le-a câştigat petoate este exclus să fi avut acest motiv", a spus Elena Udrea, adăugândcă, în mod "categoric", va vota în Parlament pentru varianta pe carea solicitat-o preşedintele.

PreşedinteleTraian Băsescu a anunţat că va retrimite în Parlament Legea pensiilor şi căsolicită reducerea vârstei de pensionare a femeilor la 63 deani.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638945-08-04Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray