2019-10-14 23:32

Udrea: Poate fi o soluţie bună pentru PDL ca Ridzi să demisioneze

 |  19:21
Udrea: Poate fi o soluţie bună pentru PDL ca Ridzi să demisioneze

Preşedintele PDL Bucureşti, Elena Udrea, a declarat,sâmbătă, pentru cotidianul "Gândul", că poate fi "o soluţiebună" pentru partid ca Monica Iacob-Ridzi să demisioneze, punând capătspeculaţiilor care se fac pe seama dosarului în care este implicată şicomparaţiilor cu cazul Năstase.

"Poate fi o soluţie, MonicaIacob-Ridzi să aleagă să demisioneze şi să pună astfel stop speculaţiilor carese fac pe seama acestui dosar şi comparaţiilor care se fac între ea şi cazulAdrian Năstase, spre exemplu. Şi poate fi o soluţie bună şi pentru partid,pentru că, iarăşi, a dat naştere la tot felul de critici la adresapartidului", a declarat Elena Udrea, sâmbătă, .

În schimb, ea a respins categoric dorinţa Monicăi Macoveide excludere automată din partid a oricărui pedelist "beneficiar" alvreunei suspiciuni de corupţie, mai notează cotidianul citat.

"Păi, atunci aş da exemplul suspiciunii care s-a creatchiar legat de doamna Macovei când era ministru al Justiţiei, aceea privind casapărinţilor ei. Un lucru clar nedrept faţă de doamna Macovei, pentru că eu nucred că dânsa avea vreo implicaţie, dar speculaţiile s-au făcut, suspiciunile,să zicem, existau", a argumentat Elena Udrea.

Ea a adăugat însă că "în niciun caz" nu spunecă Monica Macovei ar fi trebuit dată afară din partid din cauza asta,"pentru că, într-o eră în care oricine poate să spună orice despre oricineîn spaţiul public", crede că este mult ca la orice suspiciune să fie datautomat cineva afară din partid.

"Dar când există implicarea instituţiilor statului, cele care auatribuţii, Parchet, instanţă judecătorească, atunci e mai mult decât osuspiciune şi poţi să spui că pentru imaginea unui partid, ca şi pentruimaginea ta ca politician, trebuie să faci un pas în spate", a conchisUdrea.

Plenul Camerei a respins, marţi, cererea DNA de încuviinţare a percheziţieiinformatice în cazul Ridzi, cu 110 voturi "împotrivă", 109 voturi"pentru" şi trei abţineri, precum şi cererea de extindere acercetării penale, cu 109 voturi "împotrivă", 99 voturi"pentru" şi 14 abţineri.

Europarlamentarul PDL Monica Macovei propune, într-o postare pe blog, cavotul în cazul Monicăi Iacob Ridzi să fie reluat de plenul Camerei Deputaţilor,dacă este posibil, apreciind totodată că aceasta ar trebui exclusă din partid,iar cei vinovaţi de blocarea anchetei Direcţiei Naţionale Anticorupţie să fiesancţionaţi.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638952-03-31Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray