2020-04-05 07:49

Un angajat al Complexului Energetic Rovinari a murit electrocutat

 |  12:30
Un angajat al Complexului Energetic Rovinari a murit electrocutat

Un angajat al Complexului Energetic Rovinari a murit, încursul nopţii de joi spre vineri, după ce s-a electrocutat, a declarat, vineri,purtătorul de cuvânt al unităţii, Diana Milea.

Constantin Margău avea 40 de ani şi lucra ca electrician,având o vechime de 20 de ani, din care cinci la cariera Tismana 2, unde s-aprodus incidentul. Conform lui Milea, bărbatul a mers să repare o defecţiunetehnică la o maşină de haldat şi în împrejurări deocamdată necunoscute s-aelectrocutat.

Colegii acestuia au chemat imediat ambulanţa unităţii şiau cerut şi sprijinul Serviciului Judeţean de Ambulanţă, Margău fiindtransportat ulterior la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu, fără a maiputea fi salvat.

Bărbatul purta echipamentul de protecţie a muncii,Complexul Energetic Rovinari demarând o anchetă internă pentru a stabiliîmprejurările în care s-a produs decesul.

De asemenea, Inspectoratul Teritorial de Muncă Gorj adeschis o anchetă în acest caz.

Constantin Margău era căsătorit şi avea doi copii minori.Familia sa va fi ajutată financiar de unitate, conform prevederilorcontractului colectiv de muncă.

Trupul neînsufleţit a fost transportat la Serviciul deMedicină Legală Gorj, medicii legişti urmând să stabilească după necropsiecauzele morţii.

Accidentul de muncă s-a produs la o zi după ce laComplexul Energetic Turceni s-a înregistrat decesul unui alt angajat, unmaşinist murind în timp ce încerca să stingă un bec, cauzele morţii urmând săfie stabilite vineri în urma autopsiei pe care medicii legişti o vor efectua.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638936-10-12Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine