2020-02-24 07:01

Un bărbat înarmat a luat cel puţin un ostatic la sediul Discovery Channel din SUA

 |  22:36
Un bărbat înarmat a luat cel puţin un ostatic la sediul Discovery Channel din SUA

Un bărbat înarmat a luat miercuri cel puţin un ostatic însediul canalului de televiziune Discovery Channel, aflat la periferia capitaleifederale americane. Forţele de ordine au blocat accesul în zonă şi au creat unperimetru de securitate, conform imaginilor transmise de televiziunileamericane.

Bărbatul care a luat cel puţin un ostatic la sediulDiscovery Channel din Silver Spring este înarmat şi are asupra sa un pachet şia fost identificat drept James Lee, au declarat surse din cadrul forţelor deintervenţie, citate de CNN.

"Putem confirma că este înarmat şi are un fel de pachet asuprasa", a declarat Scott Graham, reprezentant al departamentului pompierilordin comitatul Montgomery, statul Maryland.

Întrebat dacă Lee are asupra sa o bombă, Graham a refuzat să confirme,precizând că poliţia se află în legătură cu autorul luării de ostatici.

El a adăugat că există informaţii neconfirmate despre un foc de armă, însănu dispune de date privind existenţa unor răniţi. "Ar fi prematur săspeculăm în legătură cu cauzele incidentului", a spus Graham, afirmând căîn clădire se mai află angajaţi.

Un purtător de cuvânt al poliţiei a declarat că autorul luării de ostaticia formulat revendicări şi are un diferend cu Discovery Corporation.

La faţa locului se află tehnicieni FBI şi o echipă de genişti, precum şiefective de poliţie şi pompieri.

Discovery Channel a transmis un mesaj electronic tuturor angajaţilor, înjurul orei locale 1.21 (21.21), afirmând că "există motive pentru a credecă există un bărbat înarmat la One Discovery Place", iar poliţia a confirmatcă un bărbat înarmat a luat cel puţin un ostatic în sediul canalului deteleviziune.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638942-03-15Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine