2020-04-03 08:47

Un bătrân, omorât în bătaie de un şofer nemulţumit

 |  12:16
Un bătrân, omorât în bătaie de un şofer nemulţumit

Bătrânul, în vârstă de 67 de ani, a murit la spital. I s-a făcut rău lacâteva minute după ce a scăpat din mâinile agresorului şi a condus singur pânăla unitatea medicală, transmite Realitatea.net.

Imaginea 1/1

Un bărbat în vârstă de 67 de ani din Curtea de Argeş a murit,miercuri dimineaţă, după ce, în urma unui conflict în trafic, a fost bătut deun şofer.Din primele verificări efectuate de poliţişti a reieşit faptul că bărbatul de67 de ani a oprit maşina undeva în oraş şi a stârnit nemulţimirea altui şofer,care a coborât din propriul autoturism să-i dea o lecţie. Nu se ştie deocamdatăcum a fost lovit bătrânul şi de câte ori. Martorii la incident au declarat căau sărit să-l scape din mâinile agresorului chiar prietenii acestuia, moment încare bătrânul a reuşit să se urce în maşină şi să plece.La puţine minute după aceea bărbatul bătut a început să se simtă rău şi acondus singur maşina până la Spitalul Municipal Curtea de Argeş. Nu a mai pututfi salvat, iar cazul a fost sesizat la Poliţie şi Parchet.

Anchetatorii au dispus efectuarea în regim de urgenţă aautopsiei, urmând ca medicul legist să stabilească dacă există legătură decauzalitate între decesul bătrânului şi loviturile primite de acesta în trafic.Şoferul agresor va fi audiat în cursul zilei de către un procuror din cadrulParchetului de pe lângă Tribunalul Argeş.

Cazul de la Curtea de Argeş seamănă izbitor de cu cel petrecut la Craiova, în urmă cu câteva luni, când şi a tăbărât pe el cu pumnii.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638936-01-20Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine