2020-02-18 00:08

Un comisar de la Garda de Mediu, deferit justiţiei pentru mită

 |  15:51

Un comisarde la Garda de Mediu, de la Comisariatul Bucureşti, arestat preventiv pentru căar fi primit mită 6.000 de lei de la administratorului unei firme pentru a nuaplica amenda legală pentru nerespectarea reglementărilor privind protecţiamediului, a fost deferit justiţiei, informează DNA.

DirecţiaNaţională Anticorupţie a trimis-o în judecată, în stare de arest preventiv peAna Dumitrescu, comisar în cadrul Gărzii Naţionale de Mediu - ComisariatulMunicipiului Bucureşti, pe care o acuză de luare de mită.

Înrechizitoriul trimis instanţei se arată că, în perioada 28 iulie - 11 august,Ana Dumitrescu, comisar în cadrul Gărzii Naţionale de Mediu - ComisariatulMunicipiului Bucureşti, în urma unui control efectuat la o societate comercialădin Bucureşti având ca obiect comerţul cu ridicata de piese şi accesorii pentruautovehicule, a pretins şi primit de la administratorul societăţii respective,denunţător în cauză, 6.000 de lei.

Comisarul acerut aceşti bani, mai notează anchetatorii, pentru a nu aplica amenda care seimpunea în cazul constatării lipsei documentelor prevăzute de dispoziţiilelegale privind protecţia mediului înconjurător, pretinzând că această amendă sepoate ridica la suma de 30.000 de lei.

În 11august, procurorii anticorupţie au prins-o în flagrant delict pe AnaDumitrescu, în timp ce primea de la denunţător cei 6.000 de lei.

În aceeaşizi, procurorii anticorupţie au reţinut-o, iar a doua zi Tribunalul Bucureşti aemis mandat de arestare preventivă pe numele femii pentru 29 de zile.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638942-11-24Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine