2020-02-28 15:04

Un copil de opt ani a murit înecat în mare, la Mamaia

 |  11:52
Un copil de opt ani a murit înecat în mare, la Mamaia

Un copil în vârstă de opt ani a murit, miercuri seară,înecat în mare, în staţiunea Mamaia, după ce părinţii l-au lăsat singur în apăsă se joace cu un prieten.

Potrivit coordonatorului Serviciului de Salvamar dinMamaia, Gabriel Culea, tragedia s-a produs în jurul orei 19.00, pe plaja dindreptul Hotelului Rex din staţiune. Flavius, copilul de opt ani, intrase în apamării să se scalde împreună cu părinţii săi, iar când aceştia au vrut să seîntoarcă pe mal, băieţelul i-a rugat să-l mai lase să se joace cu un prieten pecare şi-l făcuse pe plajă. Părinţii i-au dat voie şi au ieşit pe ţărm, darcâteva minute mai târziu nu l-au mai văzut pe Flavius.

În acelaşi timp, o asistentă medicală de la cortul de primajutor aflat pe plajă a intrat în apă să facă o baie şi a dat întâmplător pestecopil, aflat pe fundul mării. Ea l-a scos repede la suprafaţă şi i-a cerutajutor unui salvamar aflat în apropiere, iar împreună l-au dus pe băieţel lacortul de prim ajutor, unde i-au făcut manevrele de resuscitare.

La faţa locului a sosit imediat şi un echipaj SMURD, carea preluat efectuarea manevrelor de resuscitare, dar după aproximativ o oră deeforturi cadrele medicale au trebuit să constate decesul micuţului.

"Este primul deces pe care îl înregistrăm în aceastăvară şi suntem cu toţii marcaţi. Nu putem înţelege cum s-a întâmplat tragedia,mai ales că în zona în care s-a înecat copilul apa nu era adâncă, nu avea maimult de un metru - un metru şi ceva, şi era şi foarte multă lume în apă, înapropiere. Nu înţeleg cum de nu l-a văzut nimeni pe copil", a declaratGabriel Culea.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-08-08Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine