2020-04-05 06:56

Un copil de şapte ani din Dâmboviţa a fost adus în comă la spital după ce a băut alcool

 |  15:50
Un copil de şapte ani din Dâmboviţa a fost adus în comă la spital după ce a băut alcool

Un copil în vârstă de şapte ani, din comuna dâmboviţeanăConţeşti, a fost adus în comă, miercuri, la Spitalul Judeţean de Urgenţă dinTârgovişte, după ce a băut alcool.

Potrivit reprezentanţilor Spitalului Judeţean de Urgenţădin Târgovişte, băiatul a fost adus la spital după ce părinţii au descoperit căacesta nu mai mişcă şi nu mai răspunde la niciun stimul.

La faţa locului, a ajuns un echipaj al ServiciuluiJudeţean de Ambulanţă (SJA) Dâmboviţa care l-a stabilizat pe copil, acestafiind ulterior dus la SJU Târgovişte.

Potrivit directorului medical al Spitalului Judeţean deUrgenţă din Târgovişte, dr Carmen Marcu, copilul a fost adus în comă la spital,în prezent starea acestuia de sănătate fiind stabilă.

De asemenea, medicul Carmen Marcu a declarat că băieţelulnu este, probabil, la prima întâmplare de acest fel, precizând că după părereasa părinţii sunt vinovaţi.

Reprezentanţii Direcţiei Generale pentru AsistenţăSocială şi Protecţie a Copilului (DGASPC) Dâmboviţa au declanşat o anchetă lafamilia copilului, care mai are alţi şase copii. Dacă rezultatele anchetei DGASPCDâmboviţa vor arăta că părinţii nu se îngrijesc corespunzător de copii,conducerea instituţiei va propune instanţei decăderea din drepturi a familieişi preluarea copiilor de către un asistent maternal.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638936-04-10Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine