2020-04-07 17:56

Un cuplu de români din Beziers, bănuit că şi-a forţat fiica de 15 ani să se prostitueze

 |  17:56
Un cuplu de români din Beziers, bănuit că şi-a forţat fiica de 15 ani să se prostitueze

Un cuplu de români, care şi-ar fi forţat fiica de 15 anisă se prostitueze, este judecat de Tribunalul corecţional din Beziers,informează, în ediţia electronică, 20minutes.fr.

Afacerea judiciară ar fi început în luna aprilie a anuluitrecut, atunci când, în timpul unui control al jandarmeriei, o adolescentă carefusese interogată a afirmat că este majoră, deşi expertiza medială a doveditcontrariul.

Tânăra a recunoscut că se prostitua fiind forţată depărinţii săi, care îi confiscaseră documentele. Laslo, de 39 de ani, şiGabriela de 31 de ani, care locuiau în apropiere de Beziers, au fost atunciarestaţi preventiv.

Adolescenta a susţinut că părinţii au obligat-o să seprostitueze de la 11 ani, când încă locuiau în România, potrivit publicaţiei LaDépêche du Midi, citată de 20minutes.fr.

Odată ajunşi în Franţa, situaţia a continuat, cuplulcerându-i să facă rost de bani, sub presiune psihologică şi ameninţări.

Cuplul, care a negat faptele, riscă să fie condamnatpentru proxenetism agravat, pedeapsa putând ajunge până la zece ani deînchisoare.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638935-11-24Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine