2020-02-28 12:16

Un mort şi 6 răniţi, într-un accident rutier produs la Vulcan

 |  13:01
Un mort şi 6 răniţi, într-un accident rutier produs la Vulcan

Şapte persoane au ajuns la spitalele din Petroşani şiVulcan în urma unui accident de circulaţie petrecut, duminică seară, pe DN66,în localitatea Vulcan, după ce un autoturism a lovit o altă maşină, apoi s-arăsturnat în albia unui pârâu.

Una dintre acestea a murit la spital în timpulintervenţiei chirurgicale, iar alţi trei pasageri răniţi au fost stabilizaţi şiau rămas internaţi în secţiile chirurgie şi chirurgie ATI.

Celelalte trei persoane aflate în autoturism, printrecare şi şoferul, care, potrivit anchetatorilor, era o femeie, au rămasinternate la secţiile chirurgie şi chirurgie ATI, starea lor fiind stabilă.

Potrivit poliţiştilor, din cauza vitezei şoferul unuiautoturism care circula dinspre Lupeni către Vulcan a pierdut controlulvolanului, a intrat pe contrasens şi s-a izbit de o dubiţă care rula din sensopus.

În urma impactului, şoferul autoturismului nu a mai pututredresa maşina şi după câţiva metri s-a răsturnat în albia unui pârâu.

Echipele de descarcerare de la Petroşani şi Vulcan auscos patru persoane rănite din maşina răsturnată şi le-au transportat la unitateamedicală din Petroşani, în stare gravă. Alte trei persoane aflate înautotuilitară au fost duse la spitalul din Petroşani, însă după ce li s-auacordat îngrijirile medicale au fost externate.

Circulaţia pe DN66, între localităţile Lupeni şI Vulcandin Valea Jiului, a fost întreruptă mai mult de două ore, timp în care echipelede descarcerare au scos victimele din maşinile distruse.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-01-23Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine