2020-08-10 19:50

Un nou star în politică: Corina Ungureanu, aleasă în conducerea UNPR Prahova

 |  18:05
Un nou star în politică: Corina Ungureanu, aleasă în conducerea UNPR Prahova

Fosta campioanămondială la gimnastică Corina Ungureanu, care a pozat şi în Playboy, a fostaleasă în conducerea filialei Prahova a UNPR, ea fiind membră a acestui partiddin luna iunie a acestui an.

Ungureanu a fostaleasă în Biroul Politic Permanent al UNPR Prahova, în cadrul conferinţeijudeţene a acestei filiale, care a avut loc marţi seară în incinta unui hoteldin Ploieşti.

Ungureanu s-a pelista celor 40 candidaţi, fiind aleasă printre cei 23 de componenţi ai BirouluiPolitic Permanent al UNPR Prahova.

Preşedinta UNPRPrahova, Raluca Anghelache, a declarat joi că gimnasta Corina Ungureanu esteînscrisă în UNPR din luna iunie a acestui an şi este şeful departamentului detineret şi sport din cadrul filialei UNPR Prahova.

În primul număreditat de UNPR Prahova, care a fost distribuit gratuit în cadrul conferinţei dealegeri de marţi seară, nunele Corinei Ungureanu apare în caseta redacţională,iar fosta gimnastă semnează un articol cu titlul "Sportului de masătrebuie să i se acorde importanţa cuvenită!".


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638948-08-08Parerea ta...

INNA
04 Noi 2010

Corina e o fata extraordinar?. Faptul ca a decis sa intre in politica alaturi de UNPR reprezinta un pas important de afirmare matura si serioasa a unei noi generatii de politicieni.
ELODIA
04 Noi 2010

Fosta mare campioana din gimnaastica, a ales in sfarsit calea cea buna, aceea de a face parte dintr-un partid politic cu mari sanse in politica in viitor, un partid cu oameni noi, cu viziuni progresiste, precum Diaconescu, Sarbu, Oprea, precum si alte personalitati care s-au alaturat acestui partid.
MANDEA
04 Noi 2010

Din pacate, pentru o fatuca oarecare care nu are nici un merit, cel mult meritul este al baiatului cu photoshop-ul, faptul de a poza intr-o revista pentru adulti e un lucru bun!!! Pentru o campioana mondiala, un astfel de lucru este prezentat intr-o natura negativa. Pseudo-autorul articolului ar trebui sa stie ca nu e "fosta" ci ramane CAMPIOANA MONDIALA pana inchide ochii. Succes Corina alaturi de UNPR.
TATU
04 Noi 2010

E frumoasa foc Corina. Iar pentru ceea ce a facut pentru sportul romanesc ramane un exemplu demn de urmat. E posibil ca alaturi de UNPR, peste nu foarte mult timp, sa ajunga chiar la sefia Ministerului Tineretului si Sportului. Sportul romanesc are nevoie sa fie condus de un om din interior.
GIGICU
06 Noi 2010

Mandea, esti limitata. E ca la fotbal, ai castigat, dar peste doi ani, iti va lua altcineva titlul. A castigat candva, nu anul asta. Asa ca bine, pa
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz