2020-02-23 04:57

Un poliţist a intrat în comă după ce a fost bătut cu sălbăticie de un recidivist VEZI FILM

 |  11:38
Un poliţist a intrat în comă după ce a fost bătut cu sălbăticie de un recidivist VEZI FILM

Separe că recidivistul a vrut să se răzbune pe omul legii, pentru că acesta afăcut parte din echipa care l-a anchetat într-un alt caz de agresiune, cândşi-a bătut crunt concubina, fata şefului de post, transmite Realitatea.net

Poliţistulse afla într-un bar, în afara orelor de program, când bătăuşul l-a lovit cu osticlă în cap. Se pare că recidivistul a vrut să se răzbune pe omul legii,pentru că acesta din urmă a făcut parte din echipa care l-a anchetat cu câtevaluni în urmă, într-un alt caz de agresiune când şi-a bătut crunt concubina,fata şefului de post.

Înacel moment, bărbatul a fost lăsat în libertate, pentru că procurorii auconsiderat că acesta nu reprezintă un pericol public. Deşi a luat o bătaie sorăcu moartea, fata şi-a retras plângerea depusă la poliţie.

"Îndosarul penal respectiv, poliţia a declinat competenţa la Parchetul de pe lângăTribunalul Dâmboviţa, unde sub coordonarea procurorului s-au continuatcercetările, însă tânăra respectivă şi-a retras plângerea şi astfel, conformcodului de procedură penală, s-a încetat urmărirea penală pentru infracţiunearespectivă. Cât despre celelalte două infracţiuni, lipsire de libertate şitâlhărie, nu au fost îndeplinite condiţiile şi Parchetul a dispus măsurileprocedurale", a explicat şeful IPJ Dâmboviţa, Vasile Tache.

Poliţistul a fost transportat la Spitalul de Urgenţă Floreasca dinBucureşti, unde se află în comă de gradul 3. Acesta a fost operat de urgenţă,însă starea lui este în continuare foarte gravă.

"Pacientulse află în stare foarte gravă, în comă post-traumatică cu un hematomintracranian. De cum a ajuns la Floreasca a fost transportat direct în sala deoperaţii şi a suferit o intervenţie chirurgicală. În momentul de faţă este înstatus post-operator imediat. Este în continuare în stare gravă, în secţia deterapie intensivă, în comă", a declarat purtătorul de cuvânt al Spitaluluide Urgenţă Floreasca, Bogdan Opriţa.

ŞefulIPJ Dâmboviţa, Vasile Tache, a declarat la Realitatea TV că se vor lua măsuride protejare a familiei poliţistului. Oficialul a precizat că nu existăpericolul ca alţi poliţişti să fie atacaţi de agresor.

Înacest moment, se desfăşoară activităţi ample de prindere a infractorului, acompletat Vasile Tache.

Înluna aprilie, tânărul s-a supărat în momentul în care fata poliţistului i-aspus că tatăl ei îi interzice să se mai vadă cu el. Bărbatul a urmărit-o şi aprins-o când se întorcea cu o prietenă acasă. A bătut-o cu pumnii şi cupicioarele (VEZI VIDEO de mai sus). Deşi mai mulţi vecini au văzut prin cetrece tânăra, niciunul nu a intervenit.

Fataa fost dusă cu forţa în apartamentul bărbatului şi a fost încuiată acolo. Areuşit să scape după câteva ore. Şi-a sunat tatăl şi ajuns la spital cu untraumatism cranio-cerebral acut.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638942-04-29Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine