2020-03-29 12:40

Un român a murit şi alţi zece au fost răniţi în urma unui accident pe o autostradă din Turcia

 |  16:23
Un român a murit şi alţi zece au fost răniţi în urma unui accident pe o autostradă din Turcia

Un român a murit şi alţi zece au fost răniţi în urma unuiaccident produs, sâmbătă, pe o autostradă din Turcia, în care a fost implicatun autocar cu 36 de persoane, a informat Ministerul Afacerilor Externe.

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a precizat, duminică,într-un răspuns transmis agenţiei MEDIAFAX, că pe autostrada Istanbul - Edirne,în apropiere de Edirne, a avut loc, sâmbătă, un grav accident rutier în care afost implicat un autocar cu 36 de persoane.

În urma accidentului, 11 cetăţeni români au fost răniţi,fiind imediat transportaţi la spital. Dintre aceştia, un cetăţean român adecedat, iar ceilalţi zece se află sub supraveghere medicală, fiind în afaraoricărui pericol, potrivit MAE.

La locul accidentului s-a deplasat imediat dupăproducerea accidentului consulul onorific al României la Edirne, Erol Balkan,dar şi patronul firmei care deţinea autocarul ce transporta turişti. Deasemenea, un diplomat de la Consulatul General al României la Istanbul s-adeplasat la Edirne pentru a acorda asistenţa consulară necesară.

Autorităţile turce au demarat o anchetă pentru a stabilicauzele accidentului, a precizat MAE, adăugând că a informat MinisterulAdministraţiei şi Internelor, conform procedurilor, în legătură cu tragiculaccident, astfel încât familiile cetăţenilor români să fie anunţate.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638936-05-27Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine