2020-04-07 16:53

Un român a salvat o fetiţă de opt ani dintr-un incendiu în Detroit

 |  13:08
Un român a salvat o fetiţă de opt ani dintr-un incendiu în Detroit

Un român stabilit în Statele Unite al Americii, LiviuTaloş, a salvat dintr-un incendiu o fetiţă de opt ani, care rămăsese blocată încasa care ardea. Fetiţa a fost transportată la spital în stare critică, fiindsusţinută în viaţă de aparate.

Casa în care locuia aceasta a luat foc, miercuri, la 5.00dimineaţa. Rudele au reuşit să iasă din casă, însă fetiţa a rămas blocată înincediu.

Liviu Taloş, căruia cunoscuţii îi spun Lee, trezit de ţipetelevecinilor, a intrat prin flăcări şi a salvat copilul.

Taloş a folosit o bâtă pentru a sparge o fereastră, darcând a încercat să intre, flăcările erau prea puternice, aşa că s-a întors acasăşi a luat o pătură pe care a folosit-o să se protejeze, însă nu a putut intranici de această dată din cauza fumului. S-a întors acasă şi şi-a luat o mască. "M-amtârât, ştiam că fereastra era în spatele meu. Am intins mâna şi am găsit unpicior. Când am ajuns a făcut zgomot. Mi-am dat seama că trăieşte şi m-ambucurat când am luat-o de acolo", a spus Taloş publicaţiei citate.

Fetiţa a fost dusă la spital şi deşi inima i s-a oprit,medicii au reuşit să o resusciteze.

Între timp, comunitatea se roagă pentru fetiţă. Veciniiau apreciat că românul s-a comportat ca un adevărat erou, el reuşind să scoatăfetiţa din casă în mai puţin de cinci secunde.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638936-05-03Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine