2020-04-05 07:46

Un tânăr de 21 de ani şi un adolescent de 15 ani, acuzaţi de uciderea unui învăţător pensionar

 |  11:40
Un tânăr de 21 de ani şi un adolescent de 15 ani, acuzaţi de uciderea unui învăţător pensionar

Un tânăr în vârstă de 21 de ani, din Târgovişte, şi unadolescent de 15 ani, din satul Priboiu, comuna Tătărani, judeţul Dâmboviţa,sunt acuzaţi de omor deoesebit de grav, după ce anchetatorii au stabilit că eiar fi omorât un învăţător pensionar în vârstă de 74 de ani.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean dePoliţie Dâmboviţa, victima a fost descoperită legată la picioare într-o baltăde sânge, cadavrul având cel puţin 14 lovituri de cuţit. În casă, bătrânul aveaaproximativ 150 de milioane de lei vechi, pe care însă atacatorii nu i-augăsit, conform anchetatorilor. "Autorii faptei au fost prinşi de cătrepoliţştii dâmboviţeni, au recunoscut fapta şi o regretă. Ei spun că au intratca să fure, dar bătrânul s-a trezit din somn şi atunci l-au atacat cu un cuţitşi l-au omorât. Cei doi sunt un tânăr de 21 de ani din Târgovişte şi un băiatde 15 ani din Priboiu -Tătărani, consătean cu victima", a declarat comisarşef Vasile Tache, şeful IPJ Dâmboviţa.

Crima a avut loc în 19 iulie, iar localnicii spun căbătrânul era o fire sociabilă şi liniştită, nu avea conflicte în comunitate şinu a fost niciodată protagonistul unor fapte antisociale.

Potrivit anchetatorilor, cei doi au furat din casabătrânului 300 de lei, o broşă de aur şi un telefon mobil, iar apoi s-au spălatde sânge în gârla din apropiere, după care au mers la o discotecă din Priboiu,unde au vândut broşa şi mobilul contra sumei de 100 de lei. apoi, cei doi s-auurcat într-un taxi cu care au ajuns în Târgovişte.

În prezent, tânărul de 21 de ani din Târgovişte estearestat preventiv pentru 30 de zile sub acuzaţia de omor deoesebit de grav, fiinddus în arestul IPJ Dâmboviţa, în timp ce adolescentul de 15 ani, acuzat tot deomor deosebit de grav, a fost internat într-un centru de minori în vedereaefectuării expertizei medicale psihiatrice care va stabili dacă a avutdiscernământ în momentul comiterii faptei.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638936-09-19Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine