2019-10-16 20:09

Un turist a murit pe Transfăgărăşan, după ce un sloi de gheaţă de mari dimensiuni i-a căzut în cap

 |  17:51
Un turist a murit pe Transfăgărăşan, după ce un sloi de gheaţă de mari dimensiuni i-a căzut în cap

Unturist a murit, duminică, pe Transfăgărăşan, după ce a fost lovit de un sloi degheaţă de mari dimensiuni căzut de pe o copertină betonată, incidentul petrecându-sela aproximatitiv trei kilometri de Piscu Negru, unde victima mersese, împreunăcu mai multe persoane, să facă fotografii.

Potrivitdirectorului Serviciului Salvamont Argeş, Ion Sănduloiu, salvamontiştii au fostsesizaţi prin 112 că pe Transfăgărăşan există un turist decedat, după ce unsloi de gheaţă s-a desprins de pe o copertină betonată şi a căzut peste el,provocându-i leziuni craniene şi toracice grave.

"Incidentula avut loc pe DN 7 C, Transfăgărăşan, între Cota 2000 şi tunel, la o copertinărutieră betonată, unde un ţurţur de mari dimensiuni s-a desprins şi a căzutpeste un turist în vârstă de 43 de ani, din Craiova, accidentându-l mortal.Bărbatul a murit după ce fost lovit la cap şi în zona toracelui. Drumul deacces în zonă este dificil, este zăpadă, iar salvamontiştii au plecat pentru aprelua victima", a declarat Ion Sănduloiu.

Potrivitacestuia, bărbatul făcea parte dintr-un grup de cinci turişti care ar fi lăsatautoturismul la Piscu Negru, drumul în amonte fiind închis circulaţiei rutiereîn această perioadă, şi se îndreptau pe jos spre zona Capra.

Laora transmiterii acestei ştiri, la faţa locului plecaseră şi poliţiştii, pentrua stabili împrejurările în care a avut loc incidentul.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638952-04-11Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray