2020-02-16 20:36

Unsprezece localităţi din Sălaj au rămas fără electricitate în urma unei vijelii

 |  12:31
Unsprezece localităţi din Sălaj au rămas fără electricitate în urma unei vijelii

Unsprezece localităţi din Sălaj au rămas fără curentelectric, după ce liniile de înaltă tensiune au fost afectate de o vijelieputernică înregistrată în judeţ în noaptea de luni spre marţi, transmitecorespondentul MEDIAFAX.

Inginerul şef din cadrul SC Electrica SA - SucursalaZalău, Constantin Bălana, a declarat, marţi, corespondentului MEDIAFAX căechipele de intervenţie au fost trimise încă din cursul nopţii pe teren, pentrua remedia situaţia, dar încă nu s-a reuşit realimentarea cu curent electric alocalităţilor.

"Ca urmare a vijeliei deosebit de puternice care s-aînregistrat în Sălaj în cursul nopţii de luni spre marţi, în 11 localităţi afost întreruptă alimentarea cu energie electrică. Încă nu ştim ce a afectatliniile, pot fi copaci rupţi şi căzuţi peste linii, pot fi conductoare ruptesau transformatoare distruse din cauza descărcărilor electrice. Echipele dinteren vor identifica în cel mai scurt timp cauzele, ca situaţia să poată firemediată", a declarat Constantin Bălana.

Potrivit sursei citate, cele unsprezece localităţi suntCamăr, Cizer, Plesca, Solona, Zalha, Ciureni, Ceaca, Valea Hranei, ValeaCiurenilor, Valea Lungă şi Vârteşca. Dacă primele patru localităţi suntrăspândite în judeţ, ultimele şapte se află pe Valea Someşului, care este zonacea mai afectată din Sălaj de furtunile şi vântul puternic din cursul nopţii.

Sălaj se numără printre judeţele care au avut avertizarecod galben de inundaţii şi ploi torenţiale.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-07-16Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine