2020-07-07 12:29

UPDATE. Jaf la o societate din Buzău. O angajată a fost rănită la gât cu un cuţit

 |  15:23
UPDATE. Jaf la o societate din Buzău. O angajată a fost rănită la gât cu un cuţit

Unjaf a avut loc, miercuri, la o societate comercială din municipiul Buzău, unde o persoană aameninţat-o pe casieriţă cu un cuţit şi a rănit-o la gât, fugind apoi cu baniigăsiţi.

Jafula avut loc la societatea Romcarbon.

Potrivitagentului Amalia Vlădescu de la Biroul de Relaţii cu presa al IPJ Buzau, la ora14.30 o femeie a sunat la 112 şi a anunţat că şi-a găsit colega de serviciuprăbuşită şi având răni la gât.

Femeia,care este casieriţă la SC Romcarbon, a fost dusă la Spitalul Judeţean Buzau, laUnitatea de Primire Urgenţe.

Conformsursei citate, nu s-a putut discuta cu victima pentru că aceasta este în starede şoc.

Femeia rănită nu e în stare gravă

Femeiarănită în urma jafului petrecut, miercuri după-amiază, la societatea Romcarbon,din Buzău, nueste în stare gravă, ea suferind o zgârietură superficială, potrivit unor sursedin cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Buzău.

Conformsurselor citate, victima jafului produs, miercuri, în jurul orei 14.30, este ofemeie în vîrstă de 50 de ani. Ea a fost transportată cu salvarea la Unitateade Primire Urgenţe a Spitalulului Judeţean Buzău, în stare de şoc.

Anchetatoriinu au putut discuta cu victima până la acest moment din cauza stării în care seaflă.

Potrivitpurtătorului de cuvânt al Poliţiei buzoiene, comisarul Florina Crucianu,anunţul privind producerea unui jaf la o societate comercială din Buzău a fostfăcut la 112 în jurul orei 14.30, când o femeie a anunţat că şi-a găsit colegaîntinsă pe jos şi cu o rană la gât.

Înurma cercetărilor, s-a stabilit că este vorba despre casieriţa de la societateaRomcarbon, care a fost găsită rănită în incinta firmei. Conform lui Crucianu,nu se constată urme de forţare la casieria respectivă, iar personalul de pazănu confirmă accesul unor persoane străine în curtea fabricii.

Vom reveni cu detalii


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638949-04-07Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz