2020-02-24 08:18

Vanghelie: Băsescu este un mincinos. Nu mi-e frică dacă mă arestează

 |  17:53
Vanghelie: Băsescu este un mincinos. Nu mi-e frică dacă mă arestează

VicepreşedintelePSD Marian Vanghelie a declarat, joi, la Conferinţa PC Bucureşti, că TraianBăsescu este "un mincinos" şi că nu îl interesează dacă şefulstatului îl va aresta pentru declaraţiile sale.

"Şi euîl cunosc puţin pe Traian Băsescu. Am lucrat cu el patru ani, cât a fost primargeneral şi vă spun că este un mincinos. Nu mi-e frică dacă mă arestează. Pepensionari i-a uitat definitiv. Nu îl interesează. Din oră în oră spune alte minciuni.Acum spune că nu e bine creditul pe care l-a luat de la FMI, după aia spune cătrebuie să mai luăm un credit, acum spune că mai avem un an să ieşim din criză,peste zece minute spune că am ieşit din criză. Ne minte din trei în treiluni", a declarat vicepreşedintele PSD Marian Vanghelie.

El aîndemnat ca, în situaţia în care pensiile mici vor fi impozitate, românii săiasă în stradă.

"Avemnevoie de PC, avem nevoie de PNL, avem nevoie de toţi românii, de societateacivilă să le spunem acestor oameni, lui Traian Băsescu, că nu se mai poate. Nune interesează arestările lui. Să aresteze pe cine crede el că este vinovat,dar vrem să vedem la televizor soluţii economice", a adăugat Vanghelie.

Pe de altăparte, vicepreşedintele PSD a spus că nu doreşte să vorbescă despreparteneriatului lui Sorin Oprescu cu PDL şi ceea ce face în Consiliul Generalsau despre faptul că, în momentul de faţă, se încearcă anularea sectoarelor dinBucureşti, într-o formulă sau alta. "Nu am să vă spun de ce este arestatVântu sau Dan Diaconescu, pentru că eu cred că le ştiţi, le ştim, le ştiu toţiromânii şi cred că problemele importante sunt cu totul altele", a spusVanghelie.

El a maiprecizat că îşi bazează discursul pe sinceritate, cinste şi că va vorbi despresolidaritate.

"Am săvă spun despre sinceritate. Şi eu şi Cristian Piedone, şi Adrian Năstase, şiMircea Geoană, şi Crin Antonescu, şi Călin Popescu Tăriceanu, cred că toţi amgreşit când am fost la guvernare şi poate fiecare în felul nostru am greşit şisuntem oameni şi avem voie să şi greşim şi, dacă recunoaştem şi reuşim săîndreptăm, este un lucru corect", a adăugat Vanghelie.

El a acuzatguvernanţii pentru că, în prezent, un kilometru de asfalt costă de şapte orimai mult faţă de media europeană, pentru că nu manifestă solidaritate faţă decategoriile defavorizate social, susţinând că actualii guvernanţi"jefuiesc" ţara.

Conferinţaorganizaţiei Bucureşti a PC se desfăşoară în prezenţa a câtorva sute de membri,care au pancarte pe care scrie "Partidul Conservator Bucureşti" şi"Cristian Popescu PIEDONE".


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638942-09-04Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine