2020-08-07 22:14

Vanghelie crede că “nu era momentul” pentru discursul lui Ponta din Parlament

 |  09:14
Vanghelie crede că “nu era momentul” pentru discursul lui Ponta din Parlament

Marian Vanghelie, liderul executiv al PSD Bucureşti, crede că nu era momentul” pentru discursul lui Ponta, susţinut în Parlament cu prilejul învestiturii Guvernului. Cu toate că a lăudat calitatea discursului, Vanghelie consideră că noi ne confruntăm în momentul de faţă cu o populaţie care nu mai are răbdare să suporte”.

'Acel discurs a parcurs tot ce trebuia de parcurs, dar nu era momentul. Poate că era un mesaj pentru presa internaţională, dl. Ponta s-a dus în SUA, dar noi ne confruntăm în momentul de faţă cu o populaţie care nu mai are răbdare să suporte (...) şi care nu mai înţelege. Ca mesaj politic a fost un discurs foarte bun, dar nu era momentul', a declarat, duminică seara, primarul Sectorului 5.

Vizita efectuată în SUA în aceste zile de liderul PSD a fost discutată 'în conducerea partidului, în cercuri mai restrânse' şi a fost apreciată de Marian Vanghelie ca fiind un pas bun.

Adăugând că partidul are alte priorităţi, primarul Sectorului 5 a precizat că nu a fost deranjat de propunerea preşedintelui PSD de a o numi pe Ecaterina Andronescu în funcţia de preşedinte interimar al organizaţiei PSD Bucureşti, la ultimul Comitet Executiv al PSD. 'Trebuie să ştii când să cedezi, nu trebuia să ţin neapărat de un lucru ca să se înţeleagă greşit. Nu cred că populaţia era interesată că Vanghelie vrea să accepte, să nu accepte. PSD-ul este interesat să câştige alegerile şi să guverneze ţara. Românii au alte tipuri de probleme, lucrurile sunt mult mai complicate', a apreciat Vanghelie. Acesta a precizat că 'nu are nici cea mai mică problemă' să lucreze cu Ecaterina Andronescu, însă dacă ar fi fost desemnat cineva din afara echipei PSD Bucureşti pentru funcţia de lider al organizaţiei, poate că nu ar fi acceptat.

Guvernul României 'ar fi putut ajuta mai mult' autorităţile locale la deszăpezirea comunelor afectate de ninsorile abundente, iar banii rezervaţi pentru ajutorarea oamenilor înzăpeziţi ar fi trebuit gestionaţi astfel încât niciun judeţ să nu ducă lipsă de alimente sau apă, a atenţionat Vanghelie, potrivit Agerpres.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 639554-05-24Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz