2020-07-02 10:12

VIDEO: Patronul unei case de bijuterii din Timişoara, atacat şi jefuit în propria casă

 |  14:52
VIDEO: Patronul unei case de bijuterii din Timişoara, atacat şi jefuit în propria casă

Patronulunui magazin de bijuterii din Timişoaraa fost atacat, joi seară, de două persoane, în timp ce intra în curtea casei încare locuieşte, hoţii, care aveau feţele acoperite, l-au lovit şi l-au legat deun calorifer din casă, iar apoi au fugit cu 200 de lei şi două laptopuri.

Purtătorulde cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Timiş, Marinela Hotico, a declarat,vineri dimineaţă, că poliţiştii au fost sesizaţi că un bărbat a fost tâlhăritde două persoane, care l-au lovit şi l-au imobilizat, iar apoi au fugit cu osumă de bani şi bunuri.

"Uncetăţean din Timişoara a apelat la serviciul de urgenţă 112 şi a sesizat faptulcă, în timp ce intra în curtea imobilului în care locuieşte, a fost surprins dedouă persoane care l-au lovit, l-au imobilizat şi l-au ameninţat, după carel-au dus în interiorul imobilului, unde l-au legat de un calorifer şi auînceput să caute lucruri de valoare. Aceste persoane i-au solicitat să le indicelocul unde ţine bunuri de valoare. Apoi au părăsit imobilul, plecând cu o sumăde bani pe care victima o avea asupra sa şi bunuri", a afirmat Hotico.

Potrivitanchetatorilor, tâlharii, care aveau feţele acoperite, au reuşit să fugă cu 200de lei, pe care victima, care este patronul unui magazin de bijuterii din Timişoara, îi avea asupralui şi două laptopuri.

Conformsurselor citate, bărbatul a fost dus la Spitalul Municipal pentru îngrijirimedicale, deoarece a fost lovit de mai multe ori în zona feţei, însă a fostexternat după câteva ore.

Poliţiştiicontinuă cercetările pentru identificarea autorilor tâlhăriei şi recuperareaprejudiciului.

Deasemenea, poliţiştii verifică şi imaginile de pe camerele de supraveghereinstalate în casa omului de afaceri.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638949-05-01Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz