2020-07-07 02:58

VIDEO: Pilotul japonez Shoya Tomizawa a murit în urma accidentului de la San Marino

 |  16:23
VIDEO: Pilotul japonez Shoya Tomizawa a murit în urma accidentului de la San Marino

Pilotuljaponez Shoya Tomizawa, în vârstă de 19 de ani, a încetat din viaţă, după ce asuferit, duminică, o căzătură puternică la Marele Premiu al statului SanMarino, clasa Moto2, informează Marca.

Tomizawa, dela echipa Suter, a căzut în timpul cursei, fiind "călcat" demotocicletele pilotate de Alex De Angelis şi Scott Redding.

Japonezul afost transportat la spital, în comă, "cu multiple traumatisme şi hemoragiiinterne", însă nu a mai putut fi salvat.

De Angelis ascăpat nevătămat din acest accident, în timp ce Redding a fost scos pe targă,fără să fi suferit însă vreo fractură.

Tomizawa acăzut în timp ce ocupa locul patru, în turul 13, la Curvone, o porţiune în caremotocicliştii ajung la 240 de kilometri pe oră, iar piloţii care îl urmau nu auputut să-l evite. Motocicleta lui De Angelis l-a lovit la cap, iar cea a luiRedding a trecut pe deasupra.

Iniţial,Tomizawa a fost reanimat deoarece suferise un stop cardiac. Medicul ClaudioMacchiagodena, directorul CM, a anunţat că pilotul a suferit traumatisme lacraniu, torace şi abdomen. El a fost transportat la spitalul din Cesena, iarapoi la Riccione, unde a murit.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638942-04-30Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz