2020-02-25 21:05

Vlădescu spune că remanierea sa este o decizie politică şi totodată o eroare

 |  18:51
Vlădescu spune că remanierea sa este o decizie politică şi totodată o eroare

SebastianVlădescu a declarat, joi, că remanierea sa din funcţia de ministru alFinanţelor este o decizie politică, dar totodată "o eroare" şi aadăugat că regretă că nu a putut finaliza proiectele începute la conducereainstituţiei.

PremierulEmil Boc l-a anunţat, joi, pe Sebastian Vlădescu că a fost demis din funcţia deministru al Finanţelor Publice în cadrul remanierii Guvernului. Vlădescu arputea fi înlocuit la conducerea Finanţelor de deputatul PDL GheorgheIalomiţianu.

"V-ammai spus-o de câteva ori, domnul Emil Boc nu are ce să-mi reproşeze. Bănuiesccă este o decizie politică. Din punctul meu de vedere este o eroare", apus Vlădescu, întrebat ce a avut de reproşat premierul pentru mandatul său laMFP.

Vlădescuşi-a exprimat regretul că nu a avut timp să ducă la bun sfârşit proiecteleîncepute, printre acestea numărându-se acordul cu FMI şi Comisia Europeană,reducerea evaziunii fiscale, legea finanţelor publice, dar şi un proiect"drag" ministrului, respectiv publicarea noii forme a Codului Fiscal.

"Mi sereproşează incapacitatea de a comunica politic", a spus Vlădescu.

În opinialui Vlădescu, măsurile luate în timpul mandatului său îşi vor arăta în timp"roadele", iar România va ieşi din recesiune.

El a atrasatenţia că ieşirea din recesiune a economiei nu trebuie să se întâmple într-unmod autarhic, ci prin conectarea la pieţele externe.

Vlădescu adeţinut pentru a doua oară portofoliul Finanţelor Publice, fiind numit laconducerea ministerului la sfârşitul anului trecut, odată cu instalareaGuvernului Boc II. El nu a fost propus de PDL, nefiind membru al acestuipartid, dar a beneficiat de susţinerea preşedintelui Traian Băsescu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638942-03-26Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine