2020-02-28 14:10

Vladimir Putin va conduce 2.000 de kilometri până în Siberia, într-o maşină Lada galbenă

 |  13:18
Vladimir Putin va conduce 2.000 de kilometri până în Siberia, într-o maşină Lada galbenă

Premierulrus, Vladimir Putin, şi-a fixat o nouă provocare, după ce s-a apropiat de unurs brun şi a tras cu arbaleta spre o balenă, de data aceasta urmând săparcurgă 2.000 de kilometri spre Siberia, cu un autovehicul Lada galben.

Însoţitde camere de televiziune, premierul rus a început vineri acest periplu laHabarovsk, în Extremul Orient rus, pentru a testa un nou tronson de autostradăcare îl va conduce la Cita, în Siberia orientală.

"Nueste un lucru banal şi vreau să văd asta cu ochii mei", a declarat el,potrivit imaginilor difuzate de televiziunea rusă.

Purtândochelari de soare şi un tricou cu mâneci scurte, Putin a urcat la volanul unuiautovehicul Lada Kalina Sport, produs de grupul Avtovaz, care beneficiază de unimportant sprijin financiar al statului.

Dupăce a făcut plinul cu combustibil, şeful Guvernului a pornit la drum, escortatde maşini negre cu geamuri fumurii, şi a trecut pe lângă un panou pe care seputea citi: "Cita 1.910 kilometri".

Anterior,în cursul săptămânii, Putin, care are grijă de imaginea sa, s-a apropiat de unurs brun, apoi a tras cu arbaleta spre o balenă, alături de oameni de ştiinţă,în peninsula Kamceatka, o altă regiune a Extremului Orient rus, unde efectueazăo vizită.

LaHabarovsk, fabricantul Lada i-a cerut lui Putin să testeze această maşină acărei marcă este scrisă cu litere mari pe o portieră din spate, alături delogo-ul albastru, potrivit site-ului Guvernului rus.

Putina menţionat că nu intenţionează să meargă tot traseul pe această primăautostradă care face legătura între Siberia şi Extremul Orient rus şi care arurma să fie deschisă circulaţiei în septembrie.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-12-02Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine