2020-02-25 21:30

Voinescu a cerut, la întâlnirea cu Boc de la Parlament, demisia Guvernului

 |  22:28
Voinescu a cerut, la întâlnirea cu Boc de la Parlament, demisia Guvernului

Deputatul PDL Sever Voinescu a cerut, miercuri seară, laîntâlnirea grupurilor parlamentare cu premierul Emil Boc, demisia Guvernului,pledând pentru un Executiv nou, au precizat pentru MEDIAFAX, surse din PDL.

Potrivit aceloraşi surse, Sever Voinescu şi-a încheiat discursul cerând: "Guvern nou! Cuoameni noi!".

Sursele citate au adăugat că în timpul dezbaterilor, în care parlamentariiîşi spuneau punctele de vedere, au existat şi propuneri ale democratliberalilor legate de verificarea majorităţii parlamentare, unii dintrePDL-işti apreciind că acest lucru s-ar putea face dacă Guvernul ar veni înParlament pentru o asumare a răspunderii într-un domeniu.

La un moment dat, Voinescu a ieşit de la şedinţa parlamentarilor PDL, dupăcare a revenit. El a refuzat să confirme sau să infirme faptul că a cerutdemisia Guvernului. "Ce e în partid, discutăm în partid", a precizatpentru MEDIAFAX, Sever Voinescu.

Grupurile parlamentare PDL din Camera Deputaţilor şi Senat s-au reunit laora 19.00, premierul a situaţiei economice aţării. După această prezentare, parlamentarii au luat cuvântul pentru a-şispune punctul de vedere.

"E un fel de terapie de grup. E o mare plictiseală",spunea deputatul PDL Mihail Boldea pe holurile Parlamentului.

După două ore de dezbateri, foarte mulţi dintreparlamentari se aflau pe holuri, pentru a discuta la o ţigară.

Reuniunea democrat liberalilor la care participă şi Emil Boc continuă şi laaceastă oră.

Voinescu a declarat duminică pentru MEDIAFAX că de trei luni susţine căremanierea este imperios necesară, arătând că Executivul actual are un"deficit de încredere publică major" şi că nu e momentul să fielăudaţi oameni din Guvern, deşi unii dintre ei şi-au făcut datoria.

"De trei luni am spus că remanierea este necesară, pentru că învremuri de criză măsurile nu pot fi duse la bun sfârşit decât pe bazaîncrederii populaţiei. Când oamenii îţi spun că trebuie să schimbi Guvernul, cănu au încredere în Guvern, e limpede că trebuie să schimbi, fie că-ţi place saunu", a precizat Sever Voinescu.

Voinescu a declarat, duminică, pentru MEDIAFAX, că ministrul SănătăţiiCseke Attila "ar fi putut face mai mult decât a făcut în totmandatul", răspunzând unei întrebări referitoare la afirmaţia lideruluiUDMR Marko Bela potrivit căreia miniştrii Uniunii au avut o activitate bună.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638942-03-15Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine