2020-08-07 22:09

Yasser Arafat va fi exhumat

 |  14:03
Yasser Arafat va fi exhumat

Preşedintele Autorităţii Naţionale Palestiniene (ANP), Mahmoud Abbas, s-a pronunţat public duminică, la Ramallah (Cisiordania), în favoarea exhumării fostului lider palestinian Yasser Arafat, pentru elucidarea cauzelor morţii acestuia, relatează FrancePresse.

“Suntem în prezent în contact cu anchetatorii francezi, cu experţi elveţieni, ca şi cu guvernul rus, pentru a deschide mormântul”, a declarat Abbas în timpul unui discurs la Ramallah, cu ocazia ceremoniei de comemorare a liderului istoric palestinian Yasser Arafat, la opt ani de la moartea sa.

Potrivit Agerpres, Mahmoud Abbas a reafirmat, cu acest prilej, că rezoluţia destinată ridicării Autorităţii Naţionale Palestiniene la rangul de stat non-membru al ONU va fi depusă în cursul acestei luni.

“Vom merge la Naţiunile Unite în noiembrie 2012, nu în 2013, nici în 2014. Nu vom renunţa”, a spus liderul ANP, care a dezminţit astfel informaţiile privind o eventuală amânare, sub presiunea SUA, a demersului palestinienilor de obţinere a statutului de stat non-membru al ONU.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 639582-08-18Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz