2020-04-07 01:08

Zece români, arestaţi pentru proxenetism în Paris

 |  13:11
Zece români, arestaţi pentru proxenetism în Paris

Zece români, cu vârste cuprinse între 16 şi 42 de ani,bănuiţi că fac parte dintr-o reţea de proxeneţi, au fost arestaţi, marţi, dupăo încăierare care a avut loc în arondismentul 18 din Paris.

Potrivit anchetei preliminare, conflictul a izbucnit înurmă cu trei săptămâni, când o tânără de 23 de ani, care se prostitua înpădurea Boulogne în apropiere de Place Dauphine, a decis să-şi părăseascăproxenetul. Femeia a precizat că acesta îi lua toţi banii pe care îi câştiga şio agresa.

Abordată de o prietenă, ea a început să deservească unalt proxenet, iar primul susţinător al fetei însoţit de mai mulţi huligani, adecis să meargă la domiciliul noului proxenet pentru a-i cere explicaţii şipentru a-şi recupera fosta protejată.

A urmat un scandal violent, în urma căruia noul prietenal prostituatei a fost atât de grav rănit încât va avea nevoie de 20 de zile detratament. El a fost însă arestat, împreună cu un însoţitor al său, pentruproxenetism în formă agravată, la fel ca şi agresorii săi.

Ancheta a dezvăluit că unul dintre huligani, în vârstă de18 ani, era căutat de către poliţie pentru un jaf armat, urmat de violul uneioctogenare, în 4 iulie la Milly-le-Forêt (Essonne).

Persoanele arestate au fost încarcerate şi ancheta a fostîncredinţată brigăzii de represiune a proxenetismului.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638936-05-03Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine