2019-08-18 14:46

Zece turişti blocaţi cu maşinile pe Transfăgărăşan din cauza zăpezii, recuperaţi de salvamontişti

 |  13:59

Zeceturişti din oraşele Braşov,Victoria şi Râmnicu Vâlcea, care care rămăseserăblocaţi cu autoturismele pe DN 7C Transfăgărăşan, din cauza viscolului şi a zăpezii,au fost recuperaţi, sâmbătă, de salvamontiştii argeşeni şi adăpostiţi larefugiul de la Cota 2000.

Potrivitreprezentanţilor Serviciului Public Salvamont Argeş, starea turiştilor estebună, oamenii fiind în afara oricărui pericol, ei urmând să rămână la refugiulde la Cota 2000, unde au asigurate hrană, ceai cald şi medicamente de strictănecesitate.

Circulaţiarutieră pe DN 7 C Transfăgărăşean,în judeţul Argeş, s-a blocat timp de câtevaore din cauza zăpezii care viscoleşte de la Cabana Capra, la kilometrul 106,până la tunelul care face legătura cu judeţul Sibiu, stratul de zăpada depăşindpe alocuri 40 de centimetri, iar vântul suflând în rafale cu viteză de 10o sutăde kilometri la oră.

Laora actuală, echipele de intervenţie de la Districtul Drumuri Naţionale PiscuNegru acţionează pentru deszăpezirea carosabilului.

Transfăgărăşanul,care ,asigură legătura între judeţele Argeş şi Sibiu este închis oficial optluni pe an, între 1 noiembrie şi 1 iulie, pe sectorul de drum cuprins întrekilometrul 104, Piscu Negru, din judeţul Argeş, şi kilometrul 131, BâleaCascadă, din judeţul Sibiu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638945-08-27Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray