10, 20 sau 30 de minute: Noua funcție care permite o pauză de Instagram

Din momentul în care ne trezim și până adormim, suntem cu telefonul în mână. Așa că…Let’s „Take a Break”! Compania Instagram plănuiește să lanseze funcția „Take a Break” în luna decembrie 2021.

 Aplicația Instagram își respectă promisiunea de a oferi utilizatorilor un mediu de activitate cât mai sănătos. Directorul acestei platforme, Adam Mosseri, a anunțat că a început să testeze funcția „Take a Break”. Noua funcție permite utilizatorilor să ia o pauză de la Instagram, după ce au petrecut un anumit timp în aplicație, stabilit chiar de aceștia: 10, 20 sau 30 de minute.

Un reminder pentru a lua o pauză

După timpul setat de utilizatori, aceștia primesc un reminder pentru a lua o pauză, dar și idei despre ce ar putea să facă în acel timp, cum ar fi îndeplinirea unui task de pe lista lor sau ascultarea unei piese relaxante. 

Să sprijinim starea de bine a oamenilor este o prioritate pentru noi, iar oferirea de modalități prin care ei își pot gestiona timpul într-un mod productiv este lucrul prin care începem să îndeplinim acest obiectiv. De abia aștept să analizez rezultatele testelor, să aduc îmbunătățiri și să lansez această funcție în decembrie.”, anunță Adam Mosseri, pe pagina lui de Instagram. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole