Food

Totul despre fructul creierului

Foarte hrănitoare, gustoase, bogate în grăsimi benefice, plus fibre, colina, acizi grasi esentiali emega 3, vitamine și minerale...Sunt doar câteva calități care descriu nucile, ...

InfoCons a retras de pe piață crenvurștii cu bacteria Listeria

Crenvurștii Wudy au fost retrași din toate punctele de vânzare din țară, deoarece a fost detectată Listeria Monocytogenes, a transmis InfoCons. "Această acţiune a fost...

Din dragoste pentru mâncare: Diana Munteanu, gazda lansării magazinului cu gust asiatic!

Diana Munteanu, vedetă a postului Antena 1, a fost zilele trecute gazda lansării primului magazin Noodlz în România. Un magazin pentru aventurieri, pentru cei...

Hai la finețuri! Rețete de dulcețuri din ceapă și dovlecei

Este vremea dulceţurilor, a compoturilor, a sucurilor, într-un cuvânt, a bucătăritului îndelung. Vă propunem, deci, să intraţi în bucătărie, că vipie nu mai e,...

O „modă” face ravagii: Pericolele regimului vegetarian

Dietele de tip vegetarian se află într-un trend crescător, chiar și în rândul copiilor. Deși părinții cred că îi hrănesc sănătos, studiile recente arată...

Burgerul din excremente umane inventat de un japonez revine în actualitate!

Să dea dracii dacă suntem normali! Noi, oamenii! Uneori, nu ni se învârt toate rotițele cum trebuie. (La ce știre scriu acum, nu există...

Food Compass: Avocado, sucul de țelină, somonul crud… cele mai bune alimente pentru sănătate

Doi cercetători americani au conceput Food Compass, un sistem pentru evaluarea a ceea ce mâncăm. Cu Food Compass se poate determina cu precizie calitatea...

Primul oraș din Europa care are un tratat ce promovează regimul alimentar fără carne

O semnătură istorică. Haywards Heath a devenit primul oraș din Europa care a aprobat un ”tratat” vegetal (plant-based treaty) pentru a lupta contra schimbării...

Va fi produsă la scară largă: Înghețata bio de la Galați, medaliată cu aur

O înghețată bio, „prietenoasă cu silueta” - după cum spun producătorii, și care poate fi mâncată și de persoanele cu intoleranță la lactoză intră...

Analiză: Alimentul cel mai consumat de către români

Pâinea rămâne cel mai consumat produs de panificație în rândul românilor, conform unui studiu al Reveal Marketing Research. Franzela (42%), alături de pâinea feliată/ambalată...