10 Greșeli clasice pe care să le eviți atunci când pariezi pe sporturi

Pariurile sportive sunt unele din pariurile preferate atât pentru pariorii amatori, cât și pentru cei profesioniști. Iar vestea bună este faptul că cele mai multe case de pariuri online îți oferă posibilitatea de a efectua astfel de pariuri. Pe de altă parte, atunci când faci un astfel de pariu trebuie să fii foarte atent deoarece poți greși relativ ușor. Iar cele mai comune greșeli pe care le fac cei care pariază pe sporturi sunt următoarele:

#1 Nu au un management al banilor lor

Nici te gândi să începi să pariezi dacă nu știi exact de câți bani dispui și ce proporție din ei poți să cheltuiești. Ca să ai succes ca parior, stabilește-ți un procent din câștigurile tale pe care să-l investești în pariuri și fă tot posibilul să nu depășești nici măcar cu un leu acea sumă. Autocontrolul este cheia.

#2 Fac o obsesie din recuperarea pierderilor suferite

Nu este niciodată bine să joci pentru a recupera banii pierduți. Cele mai multe case de pariuri din România și de pretutindeni în lume îi sfătuiesc pe clienții lor să joace doar atât cât își permit. Astfel, pariurile pot fi privite mereu ca o pură distracție și un eveniment relaxant care dacă îți mai aduce și bani pe deasupra se transformă într-o bucurie în plus.

#3 Ignoră regulile pe care le impun casele de pariuri la care joacă

Toate casele de pariuri au o serie de termeni și condiții pe care clienții lor ar trebui să le cunoască pe dinafară pentru a-și maximiza șansele de câștig. De exemplu, unele case de pariuri includ și prelungirile din meciurile de hochei, iar altele nu. Iar în funcție de aceste mici detalii rezultatul unui pariu se poate schimba radical.

#4 Includ prea multe evenimente pe un singur bilet de pariuri

Pariorii la început de carieră au tendința de a aduna toate pariurile cu cote relativ mici într-un singur bilet și de a paria. Dar dacă analizezi mai bine astfel de bilete ajungi la concluzia că trebuie să se producă un miracol pentru ca ele să fie câștigătoare.

#5 Pariază doar pe echipa favorită

E normal să susții o echipă sportivă și din respectul pe care i-l porți să dorești să pariezi mereu doar pe ea. Dar nu este deloc o idee bună să procedezi așa și să-i subestimezi adversarii.

#6 Subestimează potențialul anumitor sportivi sau echipe

Doar pentru că nu ai auzit de un anumit sportiv sau de o echipă sau nu îi cunoști performanțele, asta nu înseamnă că persoanele în cauză nu au potențial de câștig!

#7 Achiziționează ceea ce lumea numește ponturi sigure

Există atât de multe website-uri care materiale în care autorii susțin că au informații confidențiale cu privire la anumite meciuri sau promovează strategii de obținere a unor venituri stabile, pe termen lung, din pariuri, încât este foarte ușor să te lași păcălit dacă nu ești suficient de atent.

#8 Pariază fără să efectueze o analiză în prealabil

Nu paria niciodată la întâmplare pentru că sunt șanse mari să fii dezamăgit de rezultate. Mai ales acum când orice pariu este doar la un click distanță pentru oricine deține un terminal conectat la internet poate fi foarte tentant să pariezi pe un meci fără să studiezi șansele fiecărei echipe. Dar trebuie să ai grijă pentru că cel mai probabil vei pierde dacă procedezi așa mereu.

#9 Pariază sub influența alcoolului

Există foarte multe lucruri pe care nu ar trebui să le faci sub nicio formă sub influența alcoolului, iar pariurile sunt unul dintre ele. Dacă ai de gând să pariezi pe un meci, dar și să ieși cu prietenii la o băută în aceeași zi, pariază mai întâi și abia apoi dă startul distracției.

#10 Se îndatorează pentru a paria

Niciodată nu este o idee bună se te îndatorezi pentru a paria pe un meci. Nu te lăsa păcălit de toate poveștile de succes pe care le vezi prin filmele de la Hollywood pentru că viața funcționează după alte reguli. Dacă ajungi să te îndatorezi pentru a paria înseamnă că ai devenit deja dependent de pariuri și ar trebui să iei atitudine în acest sens, rezumându-te pe viitor doar la banii de care dispui și din cauza cărora nu vei avea de suferit dacă îi pierzi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...