11.11.2022: Se deschide portalul energetic! Șapte puncte energetice se află în România (VIDEO)

Publicat: 11 nov. 2022, 22:00, de Eliza Popa, în ACTUALITATE , ? cititori
11.11.2022: Se deschide portalul energetic! Șapte puncte energetice se află în România (VIDEO)

11 noiembrie, adică 11.11, are o semnificație spirituală incredibilă! Numerologii susțin că puternicul portal 11:11 va debloca un flux de energie, conceput pentru a scoate la iveală un nou sentiment de conștientizare de sine pentru fiecare dintre noi. În lumea metafizică, se consideră că aceasta este resetarea pentru noul an energetic. Luați aminte: 11.11.2022! 

Este o poartă virtuală care se deschide direct către sufletele noastre de aici, de pe Pământ, și este concepută pentru a ne oferi acel impuls de putere pentru noi începuturi.

Deschiderea specială a portalului din acest an este data de așezarea unică a cifrelor,  11:11:22 (patru de 1 și doi de 2), așa că ne așteptăm ca acest portal să dea un impuls puternic pentru creșterea vibrațiilor și a așteptărilor personale, deoarece această îmbunătățire a energiei ne oferă un sentiment de încredere pe care nu l-am simțit de ceva timp.

11.11.2022: Se deschide portalul energetic! Un Portal puternic pentru Manifestare

11:11 se adună până la 4 (1 + 1 + 1 + 1 = 4), care este numărul Pământului, al materiei și al manifestării fizice. Este un memento că tu co-creezi cu Divinitatea și ai posibilitatea de a manifesta (4), indiferent ce ești inspirat, pentru a crea (1), potrivit sfatulparintilor.ro.

Potrivit aceleiași surse, 11 este un număr Maestru în numerologie. Nu numai că te învață cum să îți conduci viața, de asemenea, te învață să fii un Maestru de Manifestare. 11:11 este o poarta incredibilă de Lumină și de conexiune Divină directă cu Sursa, care îți permite o manifestare rapidă. Când te afli în aliniament cu scopul unic pentru care ai ajuns pe planetă și pe care îl împărtășești cu ceilalți, vei fi susținut de Univers în moduri nemăsurabile.

Ușile ți se vor deschide, iar conexiunile vor fi făcute pentru tine, conexiuni care par miraculoase.

Punctele energetice din România

Pentru iubitorii de astrologie, 11 noiembrie cade anul acesta într-o zi de vineri, care este guvernată de Venus, planeta conexiunii, socializării și resurselor.

Stabilirea intențiilor în jurul iubirii, echilibrului și armoniei ar putea fi o modalitate excelentă de a fuziona numerologia și astrologia pentru a profita la maximum de această energie, scrie elitedaily.com.

Foarte important în ceea ce privește portalul energetic: cele 15 puncte energetice majore ale Planetei (chakre) sunt dispuse sub forma unei spirale al cărei capăt se află în România, fiecare din cele șapte puncte din țara noastră având un corespondent în istoria veche a acestor locuri. De altfel, România este cunoscută ca fiind zona cu cele mai multe puncte energetice de pe Glob.

Din punct de vedere bioenergetic, Pământul este o formaţiune cu linii geoenergetice care se întretaie, se leagă în noduri şi se modifică sub influenţa proceselor geofizice şi cosmice. Aceste linii de putere ating forţa maximă în anumite zone, care emit radiaţii numite „curenţi de inteligenţă”.

Locurile în care „biocurenţii inteligenţi” ai planetei se întâlnesc cu emisiile energetice cosmice de aceeaşi valoare sunt considerate puncte privilegiate sau „puncte de dragoste” şi sunt marcate, în general, de megaliţi.

Triunghiul divin din România

Deloc întâmplător, în acele zone a existat ocultata civilizaţie a uriaşilor şi, mai târziu, au apărut nucleele civilizaţiei oamenilor, care au construit temple, schituri, biserici, mănăstiri, apărând aceste locuri divine. Aşa cum constatase regretatul bioenergoterapeut Dan Seracu, deasupra României se întinde una dintre cele mai puternice „umbrele” protectoare de pe întreaga planetă.

Cel mai cunoscut triunghi energetic în România are şi o putere incalculabilă, conform relatărilor periodice despre conuri de lumină alb-laptoasă, care par că se rotesc ca un vortex de nori, amplificând percepţia extrasenzorială. Triunghiul divin este Omu-Babele-Sfinxul.

Cercetătoarea Cristina Pănculescu a realizat un studiu prin care mărturisea, în vremea comunismului, că “Muntele Sacru al dacilor se află în Bucegi; el este structurat pe 3 niveluri care corespundeau la 3 trepte de iniţiere:

 Primul nivel – Peştera lui Zalmoxis identificată cu Peştera Ialomiţei în 12 mai 1986;
  • Al doilea nivel – Platoul Babelor. Aici se află Sfinxul, de la care a început totul în 25 noiembrie 1984;
  • Al treilea nivel – Zona Vârfului Omu, unde se află Sanctuarul principal”.

Pe Omu se află o stâncă izolată care a fost considerată „tronul lui Zamolxis” și care, la rândul ei, ar ascunde mistere. În zona aceasta, specialiștii susțin că din interiorul muntelui vin semnale radio care se amplifică în momentul în care apar conurile de lumină alb-lăptoasă, ce se rotesc ca un vortex de nori. Măsurătorile arată existența unui nivel energetic nemaiîntâlnit, un câmp care amplifică orice percepţie extrasenzorială. În plus, în noaptea de Anul Nou, în jurul Babelor apar scântei de peste 1 metru.

NASA și Bucegii

S-a descoperit că în Bucegi, pe vârfuri, este un nivel ridicat de radiații. Nu se știe însă de unde, presupunerile ducând către posibilitatea ca acolo să fi fost un sanctuar, parte din Triunghiul de aur al Daciei, trei puncte cu energie foarte mare. Specialiștii au analizat și au făcut diverse măsurători, dar nu au putut oferi o explicație clară. Mai mult, cu ani în urmă, ba chair de pe vremea lui Ceaușescu, însăși NASA a fost (și este încă) preocupată de această zonă.

De asemenea, se mai spune că Munții Bucegi ar fi străbătuți de o rețea de tuneluri subterane care pot atinge chiar sute de kilometri! Acest lucru se pare că a trezit, de-a lungul timpului, interesul americanilor (și nu numai al lor).

Nu se știe de când și cum au fost făcute și nici nu a reușit cineva să descopere mai mult de câteva peșteri dificil de explorat în adâncime pentru a vedea unde duc. Mai mult, se mai spune că intrările spre acestea s-ar fi surpat în 1993, când a avut loc o serie de cutremure puternice în zonă. Tocmai pe aceasta este centrat interesul NASA. Mai mult, în 1999, un institut de cercetări particular din București, angajat de o firmă străină pentru a studia subteranul unei zone din Bucegi, a gasit ceva care poate fi asimilat cu legendara „Gură de Rai”. E vorba despre o pantă cu o suprafață de aproximativ un kilometru pătrat, unde se manifestă o anomalie magnetică atipică, dupa cum o definesc specialiștii, zona care are efecte benefice uluitoare asupra organismului uman.

Este, foarte probabil, cea mai „ciudată” descoperire făcută vreodată în România. Tocmai de aceea interesul celor din afară.

Desigur acestea sunt doar cateva dintre misterele si descoperirile din Bucegi…