11 persoane au murit trăsnite de fulger, în timp ce își făceau un selfie în ploaie

Un fulger a ucis cel puțin 11 persoane și a rănit multe altele în Jaipur, în nordul Indiei. Victimele își făceau selfie-uri în ploaie, în vârful unui turn de veghe de la Amer Fort, o atracție turistică, populară a orașului încă din secolul XII.

Douăzeci și șapte de persoane se aflau pe turn și pe zidul fortului când s-a produs incidentul, iar unele dintre ele ar fi sărit la pământ.

Un ofițer de poliție de rang înalt a declarat presei că cei mai mulți dintre cei care se aflau printre morții din turnul fortului erau tineri.

Au fost raportate alte nouă decese cauzate de trăsnete în statul Rajasthan, unde se află Jaipur, potrivit presei locale.

Familiile, despăgubite cu aproape 6.700 de dolari

Prim-ministrul statului Rajasthan, Ashok Gehlot, a anunțat că 500.000 de rupii, adică aproape 6.700 de dolari vor fi date drept despăgubiri pentru familiile celor care au murit.

Numărul deceselor provocate de trăsnet în India s-a dublat faţă de anii 1960, una din cauze fiind schimbările climatice, potrivit Departamentului Meteo din India.

Sezonul musonic din India, în care ploile sunt abundente, durează de obicei din iunie până în septembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

EXCLUSIV. Cutremur în masoneria română: Radu Bălănescu exclus definitiv din Marea...

Scandalurile din ultima perioadă au escaladat atât de mult încât Marea Lojă Națională din România a devenit un circ ambulant unde rolul dresorului este...