Minor de 13 ani, surprins la volanul unei maşini în Tecuci. Polițiștii au deschis dosar penal

Un minor de 13 ani, însoţit de o femeie, a fost surprins în imagini de un trecător în timp ce conducea un autoturism pe o stradă din Tecuci. Imaginile au ajuns la poliţişti care i-au identificat pe cei doi şi au întocmit un dosar penal.

Întâmplarea s-a petrecut, marţi, pe strada Mircea Vodă, din Tecuci, şi a fost surprinsă în imagini de un bărbat. Văzând că sunt filmaţi, cei doi au oprit maşina, minorul a coborât de la volan şi în locul lui s-a urcat femeia.

În urma verificărilor efectuate,  poliţiştii Biroului Rutier Tecuci au identificat persoanele care apar în imagini.

Potrivit poliţiştilor, la data de 05.04.2022, în jurul orei 19.30, o femeie, de 33 de ani, cu domiciliul în municipiul Bucureşti, ar fi încredinţat autoturismul unui minor, de 13 ani, din aceeaşi localitate,  pentru a-l conduce, pe strada Mircea Vodă,  din municipiul Tecuci.

Ca urmare, în cauză a fost întocmit dosar penal pentru infracţiunile de conducere a unui vehicul fără permis de conducere şi încredinţarea unui vehicul, pentru a fi condus, unei persoane care nu deţine permis de conducere.

VIDEO AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Avem tricolorul pe etichetă, ce mai contează ce înghițim? Dublul standard,...

Ultima găselniță a politicienilor de la PSD este să-i oblige pe comercianții care vând produse provenite din materii prime românești să se asigure că...

Caracatița uriașă a intereselor baronului PSD Horia Teodorescu îngroapă Tulcea în gunoaie

Un document exploziv ajuns la mai multe instituții de forță ale statului scoate în evidență uriașa caracatiță a intereselor țesută de baronul PSD de...