170 de ani la Teatrul cel Mare, la Teatrul Național ”I.L.Caragiale”, la un ”Teatru Nou pentru un public nou”

Anul acesta la 31 decembrie, Teatrul Național ”I.L.Caragiale” din București împlinește 170 de ani de istorie teatrală.

”La acest sfârșit de an 2022, Teatrul Național ”I.L.Caragiale” din București, cunoscut inițiall ca ”Teatrul cel Mare”,marchează 170 de ani de la fondarea și, coincidență semnificaivă! – tot 170 de ani de la nașterea celui care îi este patron spiritual, marele dramaturg Ion Luca Caragiale. O privire întoarsă înspre trecut, dar și spre viitor, la finalul anului ce vine, când se vor împlini 50 de ani de teatru în actualul sediu din Piața Universității, într-o clădire care a renăscut în haine noi între 2011-2015, marcând o nouă etapă în existența sa, cea a ”unui Teatru Nou pentru un public nou”, aflăm dintr-un documentar de pe site-ul instituției.

Și tot de aici aflăm că, începând din data de 30 decembrie 2022 până la sfârșitul lunii ianuarie 2023, puteți viziona o micro-expoziție în foaierul Sălii Ion Caramitru: ”De la Teatrul cel Mare la Teatrul Național I.L.Caragiale – 170 de ani de istorie” .

De asemenea, publicul interesat are ocazia de a beneficia de tururi ghidate gratuite în clădirea Teatrului: de la orele 11.00, 13.00, 15.00 și 17.00 – vineri, 30 ianuarie 2022 și de la orele 11.00 și 13.00 sâmbătă, 31 ianuarie 2022.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...
INSTANT_VOUCHER_SOCIAL_TICHET_32_INQUAM_Octav_Ganea

Unde vă adresați dacă nu ați primit cardul pentru tichetele sociale...

Deși îndeplinesc condițiile de eligibilitate pentru a obține tichetele sociale de 250 lei, sunt în continuare mulți români care susțin că nu au intrat...