18 indieni care dormeau pe o autostradă au murit după ce autocarul lor a fost lovit de un camion

Cel puţin 18 muncitori care dormeau pe o autostradă şi-au pierdut viaţa în urma unei coliziuni cu un camion, informează AFP.

Incidentul s-a produs pe o autostradă din apropiere de Barabanki, în centrul Uttar Pradesh, în jurul orei locale 00:45, a precizat pentru Reuters Yamuna Prasad, inspector de poliţie.

Cei mai mulţi dintre muncitori se întorceau acasă din statul Bihar (vest) după ce li se încheiase contractul de muncă, scrie Agerpres.

Pasagerii coborâseră din autocar după o defecţiune la arborele de transmisie şi dormeau lângă vehicul când un camion l-a lovit din spate.

Echipele de salvare au trebuit să recupereze unele trupuri prinse sub autocar.

Administraţia districtului şi poliţia au deschis o anchetă şi veghem ca răniţii să primească cel mai bun tratament medical disponibil”, a declarat Satya Narayan Sabat, un responsabil al poliţiei locale.

Autobuzul era supraîncărcat, având la bord circa 150 de pasageri. A fost lovit de un camion pe autostradă”, a completat inspectorul Yamuna Prasad.

Aproximativ 150.000 de persoane îşi pierde viaţa în fiecare an în urma accidentelor rutiere din ţară, conform cifrelor oficiale. Principalele cauze ale accidentelor sunt excesul de viteză, precum şi nepurtarea centurii de siguranţă sau a căştii.

Premierul indian, Narendra Modi, a transmis condoleanţe familiilor persoanelor decedate în acest accident rutier într-un mesaj pe Twitter.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Aeroportul Otopeni – Haos, bătaie de joc, indiferență și multă așteptare

Încă o „performanță” marca Mîndrescu: de mai bine de o jumătate de an, plecarea, dar mai ales sosirea, pe Aeroportul Internațional Henri Coandă, fost...