200 de porci, blocați pe autostrada A1

Un camion încărcat cu porci s-a răsturnat în această dimineață la intrarea pe autostrada A1, în zona de sud a orașului Piteşti.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş a anunțat în această dimineață pompierii au intervenit pentru a salva 200 de porci aflați într-un camion care s-a răsturnat la intrarea pe autostrada A1.

Conform oficialilor ISU Argeș, la locul accidentului s-au deplasat o autospecială cu modul de descarcerare, o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD de prim ajutor.

Ajunși la fața locului, pompierii au constatat că nu sunt victime. „Autotrenul este răsturnat în afara părţii carosabile. (…) Ar fi vorba despre aproximativ 200 de porci care sunt blocaţi în remorcă. Posibil ca unii dintre ei să fie morţi”, notează ISU Argeş.

Pompierii încearcă acum să repună vehiculul pe roţi cu ajutorul unei macarale şi să deblocheze uşile remorcii, pentru a putea muta animalele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Scrisoarea amantei lui Ludovic Orban. Iubita lui Orban dă detalii șocante...

Ludovic Orban a avut o amantă mult mai tânără decât el, pe vremea când era premier. Tânăra, Cristina Todoran, supărată, probabil, de faptul că...