200 de porci, blocați pe autostrada A1

Un camion încărcat cu porci s-a răsturnat în această dimineață la intrarea pe autostrada A1, în zona de sud a orașului Piteşti.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş a anunțat în această dimineață pompierii au intervenit pentru a salva 200 de porci aflați într-un camion care s-a răsturnat la intrarea pe autostrada A1.

Conform oficialilor ISU Argeș, la locul accidentului s-au deplasat o autospecială cu modul de descarcerare, o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD de prim ajutor.

Ajunși la fața locului, pompierii au constatat că nu sunt victime. „Autotrenul este răsturnat în afara părţii carosabile. (…) Ar fi vorba despre aproximativ 200 de porci care sunt blocaţi în remorcă. Posibil ca unii dintre ei să fie morţi”, notează ISU Argeş.

Pompierii încearcă acum să repună vehiculul pe roţi cu ajutorul unei macarale şi să deblocheze uşile remorcii, pentru a putea muta animalele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Scandal la Brăila: Primăria acuzată de fraudă cu fonduri europene în...

Primăria Brăila se află în centrul unui scandal major după ce a fost acuzată că a folosit Festivalul Peștelui, un eveniment finanțat din fonduri...

ANAF a blocat vânzarea vagoanelor și locomotivelor CFR către Bercea Mondialul

Tunul feroviar uriaș regizat recent pentru interlopul Bercea Mondialul de directorul general al CFR Marfă, Daniel Apostolache, și binecuvântat de ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a...