Câte persoane s-au vaccinat anti-COVID la cea de-a doua ediție a maratonului vaccinării din București

Un număr de 23.291 de persoane s-au vaccinat anti-COVID la ediţia a II-a a maratonului de la Bucureşti, care a avut loc de vineri până luni dimineaţa, la Sala Palatului şi Biblioteca Naţională a României.

Peste 1.400 de voluntari au participat în acest weekend la cea de a doua ediţie a Maratonului vaccinării anti-COVID de la Bucureşti.

În ambele centre de vaccinare s-au administrat majoritar doze de ser Pfizer BioNTech. Majoritatea persoanelor au primit doza de rapel, prima doză fiind administrată la circa 2.000 de persoane.

De asemenea, au ales să se vaccineze cu ser Johnson&Johnson, care se administrează într-o singură doză, 2.382 de persoane.

Numărul mare de persoane vaccinate arată faptul că am realizat şi dus la bun sfârşit un proiect important. Nu ne-am propus să doborâm recorduri, ci să ne aducem contribuţia, în cât mai mare măsură posibil, la întoarcerea la normalitate. Consider că prin acest maraton al vaccinării, Universitatea de Medicină şi Farmacie ‘Carol Davila’ din Bucureşti a arătat că nu este numai un for de educaţie, ci şi o instituţie care implicată în viaţa societăţii şi comunităţii. Aş vrea să le mulţumesc pe această cale numeroşilor voluntari care şi-au dedicat timpul şi priceperea pentru a ne ajuta pe noi toţi să mai facem un pas către victoria în lupta împotriva acestui inamic perfid – virusul SARS-CoV-2”, a declarat rectorul UMF, Viorel Jinga, potrivit comunicatului de presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

EXCLUSIV. Cutremur în masoneria română: Radu Bălănescu exclus definitiv din Marea...

Scandalurile din ultima perioadă au escaladat atât de mult încât Marea Lojă Națională din România a devenit un circ ambulant unde rolul dresorului este...