3 zile de post și RUGĂCIUNE pentru combaterea virusului. Cine a propus

Guvernatorul statului Louisiana a invitat pe toată lumea să participe la un moment important, indiferent de religie. Mai exact, guvernatorul John Bel Edwards, i-a rugat pe alegătorii săi să ceară ajutor Atotputernicului în lupta împotriva coronavirusului, potrivit CBN News.

În cadrul unei conferințe recente, Edwards a cerut tuturor locuitorilor statului să i se alăture în trei zile de post și rugăciune începând de luni 20 iulie, până miercuri, 22 iulie. A propus post și rugăciune pentru cei care sunt bolnavi, pentru personalul medical și pentru familiile celor care au murit din cauza coronavirusului.

Dieta spirituală

„Știu că este puțin neobișnuit”, a spus guvernatorul. „Aceasta va fi o dietă spirituală și un exercițiu, pe care eu, ca și creștin catolic, îl consider foarte important”. Edwards spune că ideea a venit în urma unei convorbiri pe care a avut-o cu pastorii din întreg statul. Guvernatorul spune că vorbește cu liderii religioși odată la trei săptămâni. Aceasta este a doua oară în patru luni când Edwards solicită rugăciune și post pentru cei afectați de coronavirus. La finalul lunii martie, guvernatorul și soția lui au organizat o zi de post și rugăciune și i-a invitat și pe alții să participe.

Guvernatorul cere sprijin în post și rugăciune pentru „susținerea celor care au pierdut pe cineva drag din cauza COVID-19, recuperarea completă a celor care au fost testați pozitiv și ca prin voia lui Dumnezeu, așa cum a mai făcut-o, să vindece poporul Lui și pământul nostru”.

Louisiana a raportat 24 noi decese, ridicând numărul total al victimelor COVID-19 la 3375. În prezent, statul are 1400 de persoane spitalizate infectate cu coronavirus.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Judecător unic în România: S-a pensionat a doua zi după ce...

Mişcare interesantă în Justiţia română, care devoalează interesele din dosarele cu miză. Judecătorul Nicolae Comaromi (FOTO) de la Tribunalul Timiş”, pensionat pe 22 decembrie...